Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
szukam sali (klubu) na 18stkę |
jeżeli jest ktoś w temacie, to proszę o ceny wynajęcia sali (klubu) w piątki i soboty. szukam sali na osiemnastkę ale nie wiem jakie są ceny. im bardziej atrakcyjna cena, tym lepiej (w granicach do 1000zł) z góry wielkie dzięki za informacje. pozdrawiam serdecznie :) "Szczęśliwy ten, komu nie brakuje szczęścia.! "
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: szukam sali (klubu) na 18stkę |
(ceny w granicach MAKSYMALNIE do 1000zł) ahaaa, jeżeli chodzi o klub, to proszę o informację jak takowy lokal stoi z ochroną, nagłośnieniem itp :) "Szczęśliwy ten, komu nie brakuje szczęścia.! "
|
|
aha i jeszcze chcę zaznaczyć, że ma być +/- 100 osób. chodzi mi o takie kluby jak 7kier, klub "Dziewiątka" , Ryś itp. "Szczęśliwy ten, komu nie brakuje szczęścia.! "
|
|
no 9-ka odpada niestety, nie wynajmujemy ani w wekendy ani dla 100osob, jezlei interesuje cie jakis dzien tygodnia i maks 60 osob to zapraszam.
|
|
w 9 dobre stoły do bilarda, klimat i muzyka. Polecam
|
|
mogę Ci otworzyć piwnice u siebie za kratę piwa a jak nie pasi to w kufelku popytaj
|
|
Podaj email lub gg to pogadamy bo jak tu napisze to zaraz nie potrzebne komentarze bedą
|
|
www.odloty.tv masz
|
|
refx20 to Ty podaj gg lub maila i się odezwę czesio nie dzięki :) nie o takie informacje mi chodziło ;) "Szczęśliwy ten, komu nie brakuje szczęścia.! "
|
|
lks_lomza@o2.pl
|
|
dlaczego
|