niedziela, 13 lipca 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Rybki

Gdzie najlepiej jechać jutro na ryby?Czy znacie jakieś fajne miejsca?

w życiu są lepsze i gorsze dni :)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Rybki

zalew zegrzynski ;)

sklep rybny koło ABC

Ewentualnie akwarium, tam zawsze zlowisz jakiegos GUPIKA, podobno sa pozywne :D

git

do rybnego

jedyny prawdziwy jasio :}

No Jasiu, jak do tej pory mnie wpieniałeś, to teraz widzę, że masz taką samą pasię jak ja. Jeżeli najbardziej tolerujesz spinning, to okolice Kalinowa, przy szarej remizie w dół na prawo od Łomży oczywiście. Na początku szczubły, dalej okonie a na "plaży" okonie i bolenie. Jak z gruntu, to te same miejsca, tyle że od strony Łomży. Na spławik tylko na mazury lub na starorzecza,ale nęcić trzeba wcześniej, bo tak to nie ma sensu - sam na to nie łapię, bo wolę na spinning. A na żywca, to wszędziej tam, gdzie na grunt siedzisz albo na spławik.

jak na mazury to najbliżej kanał jegliński śluza karwik biorą ł.adne płocie na kukurydze konserwowo

jak na mazury to najbliżej kanał jegliński śluza karwik biorą ładne płocie na kukurydze konserwowo

lomza23 czytaj uwarznie wpieniaczu. nie ja lowie rybki, aczkolwiek mile zajencie.

jedyny prawdziwy jasio :}

Najlepiej na starorzecze, tam dużo ryb jest i woda spokojna. Spławik Ci tak nie "szaleje" :)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org