Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Cafejki w Łomży ? |
Kto z was korzysta z usług kafejek internetowych ? jak kogoś z forum pisze właśnie na kafejki to niech napisze czy jest zadowolony z tych usług i Internetu i komputerów w kafejce . Ja kiedyś korzystałem z usług kafejki na Bema 3 no i zbytnio nie zadowolony jestem z tego raz to pół godziny mi komputer nie działa a nie mogłem się przesiąść bo nie było Kampów wolnych ;- ( no najbardziej to chodziłem tam żeby grać w Counter-Strike a z netu to nie korzystałem . Dziś się przeszedłem Se pograć z kolegami no cóż jak tylko było 4 osoby to był wybór Kampów i w ogóle to można było grać, Ale i tak z 3 komputery nie działały.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Cafejki w Łomży ? |
z tego wszytkiego to mi sie najbardziej podoba :D:::::: ..Tylko osiedle i przyjaciele pozwalaja mi odczuć ze niejestem zerem.. Dla ziomów szacunek dla frajerów pogardę
|
|
Wiem że to było zajebiste ale czy ktoś z was kożysta z takich usług ?? no oki nie bende was męczyć a gdzie ku....kalendarz ??
|
|
kalendarz wisi na scianie :d Dla ziomów szacunek dla frajerów pogardę
|
|
aj...kiedys to sie chodzilo do tych cafejek...pamietam jak pierwszy raz zobaczylem Cs :D ![]()
|
|
WES ZMIENI TE OBRAZKI CEPIE BO TO HAŃBA ZE TAKIE UPOSLEDZONE OSOBY WCHODZO NA FORUM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! SzUkAm MiŁoŚcI
|
|
Najlepsza cafe w Łomży to była BitCafe ale już od dawna jej nie ma :( , prawie wszystkie kafejki to takie dziadostwa , polecam kafejke ATA.NET tylko narazie u nich na nic nie narzekałem :P
|
|
a gdzie to jest ???
|
|
a podobno 2 lo to elita....właśnie pokazał czym on sam siebie reprezentuje ale również swoje otoczenie ,w tym szkołę...Współczuję !!
|
|
2-gie LO to elita? :) Stara Budowlanka? Od kiedy? :) 1sze słyszę ...
|
|
Właśnie siedzie w cafejce na bema i z koleżanką obok gadam wszysto działa i wporzo nawet
|
|
Nie ma sie co dziwic, ze cos nie dziala w caffe - niby za co? Godzina kosztuje max 3 zl, za lacze trzeba zaplacic, za wynajm lokalu tez. A jak debile niszcza sprzet to skad maja wlasciciele brac pieniadze? Poza tym podstawa to nie narzekac, jak ci gdzies zle to po prostu zmien. Jesli mam cos polecac, to Ata.Net rowniez. CS dziala lux :>
|
|
hahaha ludzie po co wam kafejka stale lacze zakladac to jest dopiero wygoda jak pod oknem ma sie wp Krzyś
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |