Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
PRACA DOMOWA |
Łomżyńscy nauczyciele za dużo zadają do domu prac domowych myśla, ze ich przedmiot jest najważniejszy itp. trzeba to zmienić kto jest za ???? danielos9
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: PRACA DOMOWA |
hahahahaha no wiesz mój kolega to mało ma prac domowych bo ma nauczanie w domu to może też tak se załatw i bedzie Lux
|
|
śLeDcZy jednak jestes tym zeremśLeDcZy napisał(a): > "hahahahaha no wiesz mój kolega to mało ma prac domowych bo ma > nauczanie w domu to może też tak se załatw i bedzie Lux" > danielos9
|
|
Praca domowa, uczy samodzielnosci, organizacji czasu, umiejetnosci szukania potrzebnych nam materialow. W szkole nie ma czasu na to aby przekazac wszystkie wiadomosci, a w domu zamiast rozkiniac czy ktos dostal przezent itp mozna zajac sie praca domowa, chociaz nie zawsze z ulubionego przedmiotu :)
|
|
No bo jak ci przeszkadza dużo prac domowych to sę tak załatw i nie bedziesz nażekał .... ja nie nażekam że dużo prac domowych to może pomyśl co napiałeś.
|
|
trening czyni mistrz - moi drodzy - słuchaj matki!! (i nauczyciela chichi)!
|
|
ja jestem za ale jak masz zamiar to zmienic? hahahaha!!!
|
|
CHŁOPAK CHCE SIĘ WYMIGAĆ PRAC DOMOWYCH I JAKIEŚ GŁUPOTY PISZE NA TYM FORUM. A MAŁOLACI I DZIECI W DOMU SIĘDZO I SIĘ SMIEJĄ ... SzUkAm MiŁoŚcI
|
|
ale temat nudzilo sie typowi Dla ziomów szacunek dla frajerów pogardę
|
|
hahah ja to musialem pare razy przeczytac topic zeby go zrozumiec :D autor uzyl przecinka w odpowiednim miejscu :D ![]()
|
|
Najlepiej, żeby nauczyciel nalał do głowy tej wiedzy bez wysiłku ucznia i to w międzyczasie (między pubem, a dyskoteką)... trzeba pomyśleć o jakiś chipach do wszczepienia w łepetyny... Zbych
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |