wtorek, 26 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Szkoła Podstawowa nr. 5

Witam!
Przeprowadzam się właśnie do Łomży i szukam odpowiedniej szkoły pdst. dla mojego dziecka (od września 2 klasa). Ze względu na zamieszanie najbardziej pasuje mi Sz.Pdst. 5. Chciałabym Was prosić o opinie o tej szkole. Będę bardzo wdzięczna za odpiedzi.
pozdrawiam

Mrs. Marianna

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Szkoła Podstawowa nr. 5

Jak zalezy ci na wysokim poziomie nauczania to tylko SP 7

Najbardziej zależy mi na dobrych, wyrozumiałych nauczycielach z powołania.
Wysoki pozim nauki w szkole i nastawienie tylko na wyniki czasem może zaszkodzić dziecku. Sama kończyłam liceum o bardzo wysokim poziomie nauczania. Nie mogę zapomnieć jak trzęsłam się ze starachu przed chemią. Sprawdzałam stronę internetową Szkoły nr. 5. Wygląda zachęcająco. Czy znajdzie sie ktoś kto zna tę szkołę od podszewki? Z góry dziękuję za odpowiedzi.

Mrs. Marianna

Alexxx napisał(a):

> Jak zalezy ci na wysokim poziomie nauczania to tylko SP 7

Zgadzam się z tym w 100 %

taki temat juz byl i to calkiem nie tak dawno-poszukaj w wyszukiwarce na forum.
ja sama tez chodzilam do 5 ale to stare dzieje chociaz ja bylam zadowolona.
a ten temat na forum to jesli mnie pamiec nie myli- :szkola podstawowa 5 czy 7? .
wielu wypowiadajacych sie na te tematy mysli ze to szkola musi cos soba reprezentowac a prawda jest taka ze jesli dziecko nie bedzie chcialo sie uczyc albo bedzie sie zle w tej czy innej szkole czulo to i szkola nic nie pomoze.
powodzenia

co do szkół to macie nieaktualne informacje :)
w tym roku "królem polowania" jest sp4, jest tam najlepsza klasa trzecia w Łomży... no a bez dobrego wychowawcy raczej najlepszą by nie była :)

przy zaangażowaniu się rodziców, nauczycieli i samych pociech, nie ważny będzie numer szkoły.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org