Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Uwaga Pirat |
Witam, zwracam się do "piratów" drogowych o odrobinę wyobraźni , wjeżdżam do Łomzy jak należny słyszę jakieś wycie silnika spojrzałem w lusterko widzę cos sie zbliża dosyć szybko gościu mnie wyprzedza i wyskakuje na czołowe z autem nadjeżdżającym z naprzeciwka, żebym nie przyhamował koleś doprowadziłby do poważnego wypadku , w środę wczesnym przedpołudniem czarna terenówka na warszawskich blachach pędziła 100-120 km/h przez Legionów, czy ten kierowca zdołałby wyhamować żeby ktoś wtargnął na jezdnie ??? co myślicie o wrzucaniu tu numerów rejestracyjnych piratów ? jezeli taki debil nie szanuje swojego zycia , zdrowia, to niech poszanuje zdrowie innej osoby , możne to zmusi ich do przyhamowania ?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Uwaga Pirat |
Pomimo, że nie pochwalam takich piratów to myślę, że wrzucanie numerów nie jest najlepszym pomysłem.
|
|
W takich Stanach ;))) na przyklad, jezeli widzisz takie zajscie i doniesiesz na policje, stawisz sie w sadzie jako swiadek... mozna ciagac gosci w taki sposob...
|
|
W U.S.A to jak jedziesz autostradą to w środku jest dołek i oni w tym dołku czekają na takiego "figo fago"
|
|
...na warszawskich blachach... Uważasz że ten warsiawiak czyta to forum ?! ________ Malachit
|
|
Warszawiak może nie czyta, ale fotoradar przy jednostce rejestruje takie wybryki.
|
|
Na warszawskich jezdza samochody po lomzy testowe :P
|
|
No cóż szpaner ;) pewnie wiózł laskę do domu i żeby dostała orgazm to szpanuje Koniami w samochodzie ;] he
|
|
|
|
myślę że: gdyby istniała taka lista to by to nic nie zmieniło , bo niby co miała by zmienić?
|
|
Czy to jest szpanowanie ? większość z takich pseudo "dobrych kierowców" bo każdy pirat tak o sobie powie , po mieście pocina 100, wyprzedza wymija oj co on nie potrafi a jaki cwany, co do czego to parkować nie potrafi, przy parkowaniu w kopercie ma więcej problemów niż z poderwaniem blachary :) tacy to piraci tylko do przodu potrafią jechać i czym tu szpanować ?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |