czwartek, 20 lutego 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
pizza

Witam, Amnesia pizza od 7 do 38zł 50 cm :)
jadł ktoś ? jak w smaku?
musze tam wpaść tylko kurcze nie mam kiedy...
pozdrawiam

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: pizza

Pierwszy post i od razu reklama...

i jest fajnie

Żadna to reklama koleżanko skoro leci na stronie głównej 4lomza

ja nie mogę... taka różnica cenowa i rozmiar taki sam... rewelacja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

z miejsca biorę 300 palet

nie taki sam rozmiar , podaje przedział cenowy tak jak w reklamie na 4lomza, za pewne 50cm kosztuje te 38 zł jak nie więcej , dlatego zadałem pytanie....
jezeli ktoś jest poinformowany to.. słucham?????

Poproś jutro mamusie niech da ci troche kasy nastepnie wyjdz z domu zerzryj te pizze a pozniej wróć i opisz swoje doznania smakowe.

chyba masz kolego o sobie wysokie mniemanie , nie jetem dzieckiem uczniem studenten ani nic z podobnych żeczy... w przeciwieństwie do ciebie zapewne , stać mnie na głupią pizze , ciężko pracuje do puzna wracam i grzecznie pytając musze czytać komentasz jakiegoś niedorozwoja... Pozdrawiam.
ps. Jeżeli nie masz do powiedzenia nic mądrego to się nie odzywaj

the_end

Chłopaku, nie wyzywaj nikogo od niedorozwojów, kiedy jedynym Twoim tematem do dyskusji jest kawał klucha a w jedynym zdaniu, które wykrztusiłeś oprócz błędów gramatycznych popełniasz 5 ortograficznych. Wiemy, żeś nie student. Pewnie pieczesz w żarze i pocie te duże, gnioty. Czy dobre? Wiem, że na pewno nie są zdrowe. Oszszszsz qźwa, jaki ten świat kulinarny się zrobił....., hmm.

Pozdrawiam
Ile nie karmić faceta i tak cycka szuka.

powiem tak w łomży sami pojebani ludzie , może jestem dyslektykiem czy jjak tam wam pasuje ale czy nie możecie normalnie odpowiedzieć bez słowa krytyki? wszystko wam nie pasuje... ajjj , a tak wogóle to o czym ja mam z tobą rozmawiać? rozmawiać to można w real a nie po forach ja zadałem konkretne pytanie i oczekiwałem tylko odpowiedzie niczego więcej na prawde, sprawdz ile zrobiłem błędów moze się trohe podbudujesz... pozdrawiam...
nie piszcie juz nic bo szkoda słów.... nie było pytania , narka

hahahah the_end dobry jestes:D hahhaa jedyna osoba ktora mozesz nazywac niedorozwojem to siebie. Proponuje słownik w reke a nie klawiature. Strzała

widzisz nie mogłeś się powstrzymać od krytyki?... śmieszy mnie to ...

the_end bylemna tej pizzie i powiem...REWELACJA !!!naprawdepychota pozdrawiam mistrza placka co to cudo zrobil:D

mówisz powarznie czy ze mnie drwisz?

nprawde bardzo dobra, pozdrów kucharza :D

bede znowu w lomzy to kupie kilkana wynos :D
pozdroo

dzięki 3maj się :)

walić tą pizze he

niedługo będą robić takie rozmiary, że pół osiedla będzie zasiadało do jednej :) i będzie ona za zeta he

hahahah wiedzialem ze reklamówka!!!!!!!!!!!

temat do skasowania !! aadmiana jak nie byleo taknie ma ];))

dobrze jeżeli uwarzasz ze reklamówka to juz nic nie pisze ... narka

FIN ty sam ku*** jestes reklamowka, mnie tez interesuje temat tej pizzy. Jadł ktos? Jak to wyglada cenowo i jakosciowo?

ktoś normaly w końcu :D

"ktoś normaly w końcu :D"

wreszcie się kuchta wypowiedział, kibol sribol :P

pozdro, menago srago

Jak cie tak interesuje smak pizzy to tam idź zamów i będziecie wiedzieć jak smakuje. Nie wszystkim smakuje to samo wiec nie wiem dla czego chcesz sie sugerować odczuciami smakowymi kogoś z forum kogo wcale nie znasz. Po tym tekście wyskrobanym przez ciebie the_end mam dziwne wrażenie ze porostu odkładasz kieszonkowe na te pizze lecz do końca nie wiesz czy to będzie dobra inwestycja wiec wolisz sie dopytać na forum :)

Najlepsza pizze robi moja babcia

Śmierdzi mi z gęby........Uffffff

a ja lubię pizze z mazowieckiej oste.. :P mmmm pychotka

Ja tam chodze do telepizzy albo 1kg w biedronce.. w piec i jem,nie wybrzydzam :P Pzdr.

The_End co ty taki delikatny dla nich? xD Tutaj dżungla jest.. heh

skoro zna tak dokladnie ceny to musial byc a jak sie nie sprobuje to sie nie przekona, pewnie kolejna reklama.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org