Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
pizza |
Witam, Amnesia pizza od 7 do 38zł 50 cm :) jadł ktoś ? jak w smaku? musze tam wpaść tylko kurcze nie mam kiedy... pozdrawiam
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: pizza |
Pierwszy post i od razu reklama... i jest fajnie
|
|
Żadna to reklama koleżanko skoro leci na stronie głównej 4lomza
|
|
ja nie mogę... taka różnica cenowa i rozmiar taki sam... rewelacja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! z miejsca biorę 300 palet
|
|
nie taki sam rozmiar , podaje przedział cenowy tak jak w reklamie na 4lomza, za pewne 50cm kosztuje te 38 zł jak nie więcej , dlatego zadałem pytanie.... jezeli ktoś jest poinformowany to.. słucham?????
|
|
Poproś jutro mamusie niech da ci troche kasy nastepnie wyjdz z domu zerzryj te pizze a pozniej wróć i opisz swoje doznania smakowe.
|
|
chyba masz kolego o sobie wysokie mniemanie , nie jetem dzieckiem uczniem studenten ani nic z podobnych żeczy... w przeciwieństwie do ciebie zapewne , stać mnie na głupią pizze , ciężko pracuje do puzna wracam i grzecznie pytając musze czytać komentasz jakiegoś niedorozwoja... Pozdrawiam. ps. Jeżeli nie masz do powiedzenia nic mądrego to się nie odzywaj
|
|
the_end Chłopaku, nie wyzywaj nikogo od niedorozwojów, kiedy jedynym Twoim tematem do dyskusji jest kawał klucha a w jedynym zdaniu, które wykrztusiłeś oprócz błędów gramatycznych popełniasz 5 ortograficznych. Wiemy, żeś nie student. Pewnie pieczesz w żarze i pocie te duże, gnioty. Czy dobre? Wiem, że na pewno nie są zdrowe. Oszszszsz qźwa, jaki ten świat kulinarny się zrobił....., hmm. ![]() Pozdrawiam Ile nie karmić faceta i tak cycka szuka.
|
|
powiem tak w łomży sami pojebani ludzie , może jestem dyslektykiem czy jjak tam wam pasuje ale czy nie możecie normalnie odpowiedzieć bez słowa krytyki? wszystko wam nie pasuje... ajjj , a tak wogóle to o czym ja mam z tobą rozmawiać? rozmawiać to można w real a nie po forach ja zadałem konkretne pytanie i oczekiwałem tylko odpowiedzie niczego więcej na prawde, sprawdz ile zrobiłem błędów moze się trohe podbudujesz... pozdrawiam... nie piszcie juz nic bo szkoda słów.... nie było pytania , narka
|
|
hahahah the_end dobry jestes:D hahhaa jedyna osoba ktora mozesz nazywac niedorozwojem to siebie. Proponuje słownik w reke a nie klawiature. Strzała
|
|
widzisz nie mogłeś się powstrzymać od krytyki?... śmieszy mnie to ...
|
|
the_end bylemna tej pizzie i powiem...REWELACJA !!!naprawdepychota pozdrawiam mistrza placka co to cudo zrobil:D
|
|
mówisz powarznie czy ze mnie drwisz?
|
|
nprawde bardzo dobra, pozdrów kucharza :D bede znowu w lomzy to kupie kilkana wynos :D pozdroo
|
|
dzięki 3maj się :)
|
|
walić tą pizze he niedługo będą robić takie rozmiary, że pół osiedla będzie zasiadało do jednej :) i będzie ona za zeta he
|
|
hahahah wiedzialem ze reklamówka!!!!!!!!!!! temat do skasowania !! aadmiana jak nie byleo taknie ma ];))
|
|
dobrze jeżeli uwarzasz ze reklamówka to juz nic nie pisze ... narka
|
|
FIN ty sam ku*** jestes reklamowka, mnie tez interesuje temat tej pizzy. Jadł ktos? Jak to wyglada cenowo i jakosciowo?
|
|
ktoś normaly w końcu :D
|
|
"ktoś normaly w końcu :D" wreszcie się kuchta wypowiedział, kibol sribol :P pozdro, menago srago
|
|
Jak cie tak interesuje smak pizzy to tam idź zamów i będziecie wiedzieć jak smakuje. Nie wszystkim smakuje to samo wiec nie wiem dla czego chcesz sie sugerować odczuciami smakowymi kogoś z forum kogo wcale nie znasz. Po tym tekście wyskrobanym przez ciebie the_end mam dziwne wrażenie ze porostu odkładasz kieszonkowe na te pizze lecz do końca nie wiesz czy to będzie dobra inwestycja wiec wolisz sie dopytać na forum :)
|
|
Najlepsza pizze robi moja babcia Śmierdzi mi z gęby........Uffffff
|
|
a ja lubię pizze z mazowieckiej oste.. :P mmmm pychotka
|
|
Ja tam chodze do telepizzy albo 1kg w biedronce.. w piec i jem,nie wybrzydzam :P Pzdr. The_End co ty taki delikatny dla nich? xD Tutaj dżungla jest.. heh ![]()
|
|
skoro zna tak dokladnie ceny to musial byc a jak sie nie sprobuje to sie nie przekona, pewnie kolejna reklama.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |