wtorek, 26 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
finezja

a co sądzicie o salonie finezja

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: finezja

mimixxx a co myślisz o krawężniku przy skrzyżowaniu ul. Sikorskiego z Wojska Polskiego?

proponuje ludzi na ulicy zaczepiac i pytac najlepiej pod finezja bo mi nawet nazwa nic nie mowi:) nowy kebab czy jak?

bigi2004

bez komentarza bo nie warto pisac

finezja.. ladna nazwa np na ciastkarnie

i jest fajnie

mimixxx z tobą coś nie tak ?co ty sie masz z tymi fryzjerami? jak ktoś ci odwalił hałe na włosach to nie znaczy,ze wszyscy to robia.fryzjer to też człowiek miewa gorsze i lepsze dni!!!pozdrawiam mimixxx

włsnie ja to mam pecha do fryzjerów bo już bylam 3 razy niezadowolona z koloru na wlosach i dlatego pytam a czemu wy od razu krytykujecie place za to to chcialabym miec cos ladnego jestem ciekawa jak ty bys tak sie przejechala ty to zadowolona bys byla sadze ze nie a jak patrze na forum to ty tez raz zachwalasz Anie i Krzysztofa na dmowskiego a drugi raz agate z mickiewicza to teraz nie wiem czy ty sama sobie reklamy nie robisz bo skoro do niej chodzisz to czemu szukalas na forum upiecia przeciez moglas sie zapytac

jak sprawa tak wyglada, to polece ci moja fryzjerke, zaklad obok ksieznej anny, w ciagu od zawadzkiej gdzie jest biblioteka i sklep z poscielami

i jest fajnie

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org