Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
finezja |
a co sądzicie o salonie finezja
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: finezja |
mimixxx a co myślisz o krawężniku przy skrzyżowaniu ul. Sikorskiego z Wojska Polskiego?
|
|
proponuje ludzi na ulicy zaczepiac i pytac najlepiej pod finezja bo mi nawet nazwa nic nie mowi:) nowy kebab czy jak? bigi2004
|
|
bez komentarza bo nie warto pisac
|
|
finezja.. ladna nazwa np na ciastkarnie i jest fajnie
|
|
mimixxx z tobą coś nie tak ?co ty sie masz z tymi fryzjerami? jak ktoś ci odwalił hałe na włosach to nie znaczy,ze wszyscy to robia.fryzjer to też człowiek miewa gorsze i lepsze dni!!!pozdrawiam mimixxx
|
|
włsnie ja to mam pecha do fryzjerów bo już bylam 3 razy niezadowolona z koloru na wlosach i dlatego pytam a czemu wy od razu krytykujecie place za to to chcialabym miec cos ladnego jestem ciekawa jak ty bys tak sie przejechala ty to zadowolona bys byla sadze ze nie a jak patrze na forum to ty tez raz zachwalasz Anie i Krzysztofa na dmowskiego a drugi raz agate z mickiewicza to teraz nie wiem czy ty sama sobie reklamy nie robisz bo skoro do niej chodzisz to czemu szukalas na forum upiecia przeciez moglas sie zapytac
|
|
jak sprawa tak wyglada, to polece ci moja fryzjerke, zaklad obok ksieznej anny, w ciagu od zawadzkiej gdzie jest biblioteka i sklep z poscielami i jest fajnie
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |