wtorek, 26 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Amnesia Maxxxxx:)

I jak wrazenia????

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Amnesia Maxxxxx:)

jeszcze sie nikt nie ogarnął żeby coś napisać .słyszałem że całkiem fajnie w środku ,tylko ten Liber żałosny ...

4 czerwca w Amnesi Maxx bedzie Mike Wind. Mam nadzieje ze bedzie grubo :)

Bad DJs Team

4 czerwca to będą juwenalia w Amnestii. Wogóle ma być wypas.

...

juwenalia w amnesii? masakraaa...
Juz lepiej na starym rynku niech beda:]

dla mnie moze w ogole ich nie byc

Sraxxxx ;) YEAH

tez słyszałem ze Juwenalia maja byc w Amnesii ale z tego co wiem to bedzie w czwartek. a w piatek 5 czerwca maja byc koncerty ma muszli. wyczytałem ze w czwartek Ben Gold ma być :d bedzie faza cos czuje.

a co lokalu. w niedziele byłem to liber dał ciała. spóźnił sie.. krótko grał.. bilet troche drogi ale cóż zrobić.. wysrój fajny, brakuje mi tylko tej grafiki na ścianach ale poza tym super.

barmanki zajefantastyczne :D widać ze troche zielone ale miłe przynajmniej :)
chwała managerowi ze wreszcie udało sie coś zrobić w tej dziurze

freeway
Grafiki ??? hahhah może jeszcze może obrazy .Facet weź nie cuduj .Bo szkoda słów.A się sożnili to masz racje !.Liber dał ciała ??? eee coś to nie tak ?? Chyba Pani Sylwia dała ciała bo cienko zaśpiewała ,druga sprawa .Wielkie otwarcie bo liber i grzeszczak (owszem lubię jej piosenki ) ale jak koncert to ma byc zabawa a nie wielkie DNO .

Na chwilę odbiegnę od tematu .W zeszłym roku byłem na koncercie Fella .Wjazd też 25 zł ALE wartwo było bo ludzie się dobrze bawili .Umiał rozkrecic przebojami Jak Anioła głos ,Jest juz ciemno .( Każdy zna )

Pani Sylwia zaśpiewała NO CHYBA MAX 7 PIOSENEK około 30 min trwała gwiazda na scenie .Ale nie którzy powiedzą że zaśpiewała czysto .Może nie śpiewam jak Edyta Górniak, czy Madonna ,ale Sylwia To druga Mandaryna !!.Czemu ?? proste bez podkładu dno i wodorosty.

spóźniła się spóźniła...gwiazdu popu zawsze się spóźniają żeby pokazać ludziom że są ważni każąc im na siebie czekać chyba nie myślicie że to było nieumyślne spóźnienie

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org