Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Czy ktoś wie jakie sklepy beda w tym centrum przy Stokrotce ?? |
Mam pytanko czy ktos wie jakie sklepy beda w tym centrum handlowym przy Stokrotce ?? Bo ja słyszałem że tam bedzie Rossman!!!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Czy ktoś wie jakie sklepy beda w tym centrum przy Stokrotce ?? |
bEDZIE STOKROTKA !! I TAKI JEDEN BUTKI JAKIEŚ MOJEJ ZNAJOMEJ A RESZTE TO NIE WIEM !! PUJDZIESZ W SOBOTE I SIE DOWIESZ!!
|
|
MediaMarkt, Germanos, Rossman, jakaś restauracja i kupa innego badziewia... _____________________________________________________________ Prawda nie ma żadnych bogów ponad sobą. Wiara w prawdę zaczyna się od zwątpienia we wszystkie prawdy, w które się uprzednio wierzyło.
|
|
yam caffe tam powierzchnie pod knajpe wynajmuje
|
|
napewno yam caffe na górze wynajeło bo w piwnicy napewno nie ;)
|
|
Ludzie, ile razy można o tym samym pisać? Jeśli ciężko Wam zajrzeć do wcześniejszych postów - to przypominam stronę: http://www.elpro.nieruchomosci.pl/index.php?action=showfrms&wid=9&mid=0&oid=0&page=2 Zajrzyjcie tam i wszystko stanie się jasne. Via Baltica najkrótszą trasą - to szansa na rozwój Łomży
|
|
Sie zajdzie do sklepu to sie dowie :d proste i logiczne
|
|
Jak wkazuje nazwa ''STOKROTKA'' - będzie tam wieeeeelka kwiaciarnia :):):):))))))))))))))))) POZDRO
|
|
media markt ? powaznie ????? e no super by bylo ... ale dlaczego zadnych reklam ani nic nie ma ? to by raczej naglosnili troche bo to juz powazniejszy sklep jest. ale jak bedzie to jeszcze lepiej :)
|
|
MEDIAMARKT ? POWINI TEGO ZABRONIĆ ! A CO DO Tych SKLEPIKÓW TO NA PEWNO NIE BĘDZIE MEDIAMARKT BO ZA MAŁY BUDYNEK NA TAKI SKLEP MOŻE BĘDZIE Vobis ? ALBO EURO AGD RTV ALBO CASIO I INNE BUTKI JAKIE SĄ W BIAŁYMSTOKU W TYCH HIPERMARKIETACH BO W ŁOŻY TEN SKLEP TO BĘDZIE HIPERMARKIET ? PEJA I NIE ZMIENIA SIE NIC.......
|
|
Metraż wielkopowierzchniowych sklepów samoobsługowych waha się od 1500m2 do 6000m2. Myślę, że w przypadku powierzchni sprzedażowej 2000m2 można jedynie mówić o supermarkecie. Słowo „supermarket” często jest nadużywane przez sklepy, których ani metraż ani asortyment nie upoważnia do stosowania tej nazwy. I dlatego jak powstaje u nas coś większego niż „Gośka” to wszyscy już na to mówią hipermarket. Zupełnie niepotrzebnie, bo do hipermarketu w naszym mieście to nam jeszcze daleko...
|
|
Za to są same "Centra.." Byle chałupa, a w niej gówniany sklepiczyna- ale nazwa dumna: Centrum... Czegoś tam. Tak samo i z tym "Hiper..." będzie. Zbych
|
|
Pozdrowionka dla całego Forum...!! Z tego co ja wiem to napewno będzie stoisko TRIUMPH-a z bielizną a co do reszty to się zobaczy w sobotę(chyba)??? 8-)
|
|
A ja słyszałem że ma tam być filia Gabsa
|
|
Wdziałem jak do środka wnosili szyld "Okruszek"
|
|
Okruszek to bedzie i yam caffe a co z resztą ?
|
|
Hej Ja wiem na pewno że tam będzie Rossmann, czyli kolejne małe,ciasne "gówno" których akurat w Łomży mamy pod dostatkiem :) Ale podobno firma taka jak Tesco zainteresowała się działką na skrzyżówaniu sikorskiego i zawadzkiej i tam już niedługo ma ruszyć budowa czegoś co jednak będzie można nazwać naprawdę "hiper" marketem ... CO wy na to? .....:::: www.StOry.lomza.info ::::......
|
|
Moim zdaniem za dużo tego u nas. Może zamiast 10 super, hiper czy jak tam chcecie marketów sciagnąć jakiegoś dużego inwestora, który zainwestowałby w produkcję, a nie handel.
|
|
Do Jasta ten sklep to ma w sumie 4000 m2 bo to dwa budynki po 2000m2 ........................ a z resztą to co to za różnica
|
|
HIPER MARKET??? Daleko mu chyba bedzie do tego!! Pozyjemy zobaczymy. Kto slyszal by na "wiosce" powstalo cos takiego jak prawdziwy HIPER MARKIET??? Hehehe Pisalam juz tam gdzies, ze w Łomzy nie wiele mozna zrobic, tacy ludzie, zawistni, wredni...myslacy tylko o sobie, jak tu zrobic by przyslowiowemu kowalskiemu podstawic noge...co ma byc mu lepiej? Pozdrawiam wszystkich:)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |