poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
wynagrodzenie za staż

hej mam pytanie do kogoś ze stażystów, czy orientujecie się czy wynagrodzenie za staż dostaniemy przed czy po świętach?

aleks

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: wynagrodzenie za staż

wcale nie dostaniecie

po świętach

na ten miesiac wyplaty przewidziane sa na 10 i 14 kwietnia, jak chodzisz na podpisy to jest na scianie kalendarz z datami wyplat

Wiwat STAŻYŚCI! Życzę Wam , abyscie dostawali wynagrodzenia jak najczęściej! Pozdrawiam

staze powinni zlikwidowac

jedyny prawdziwy jasio :}

nigdy nie pojde na staz chyba ze gdzies za biureczko do bezstresowej pracy gdzie po odbyciu stazu bede mogl tam zostac rozpier...ja mnie osoby ktore ida na staz np do sklepu robic gdzie zapier...ja jak glupie i dostaja 600zl miesiecznie ludzie nie dajcie z siebie murzynow robic wiem ze moze sie zdarzyc ze ktos naprawde potrzebuje pieniedzy i musi isc do jakiejkolwiek pracy ale jezeli nie bedzie chetnych na staz pracodawca jak potzrebuje to tak czy siak cie zatrudni

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org