Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Zagazować samochód, gdzie najlepiej?? |
Witam może mi ktoś powiedzieć gdzie najlepiej założyć gaz do samochodu ?? Słyszałam że można założyć gaz na raty, czy to prawda??
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Zagazować samochód, gdzie najlepiej?? |
można założyci gaz na 2 raty na senatorskiej i dobrze zakładają Ze mną to jak z dzieckiem za rękę i do baru... :-)
|
|
Polecam Kubusa z piatnicy znajomy zakladal i nie narzeka.
|
|
Słyszałam dużo dobrych opinii na temat Kubusia, tylko ciekawe czy coś takiego jak gaz na raty jest możliwe??
|
|
a ja radzę Ci jechać do Piątnicy i tam na ul. Nowoprojektowanej jest zakład "SIMPLEX" koleś zna się na rzeczy. W każdym aucie jakie miałam zawsze miałam gaz zakładany właśnie u nich i 100% sprawne auto było bez żadnych problemów. Raz zrobiłam błąd i założyłam gaz na Senatorskiej...bardzoooo ale to bardzooooo odradzam - musiałam jeździć po "100" razy na regulacje i dalej auto chodziło kiepsko ...
|
|
Gaz na raty? Jasne!!! Dzis zaloza co zbiornik, za miesiac przewody itd Ludzie na raty mozna placic nie zakladac ...a co na to policja?
|
|
Finq może źle się wyraziłam nie chce aby założyli mi najpierw zbiornika a potem kabli, chodziło mi tylko o płatność....
|
|
Wiem ;) ...a co na to policja?
|
|
:P
|
|
Z jezyczkiem ? ;) ...a co na to policja?
|
|
Temat już oklepany, poszukaj na forum, było o tym, ja zawsze będę polecał gazowników z Senatorskiej, firma Mak-Rob, mój ojciec zakładał tam gaz już do 4 samochodów, i jak zawsze bez problemów i profesjonalnie, polecam wszystkim znajomym i nikt się nie zawiódł. Gaz zakładają już od 12lat także znają się na rzeczy. I tak się składa, że kojarzę konta tutaj na forum, które robią w tym momencie samym sobie reklamę odnośnie który zakład jest ok, a który do dupy. Hehehe przynajmniej chłopaki z Senatorskiej nie muszą się reklamować w ten sposób, bo codziennie ich reklama w radio leci, a montaże non stop. Pozdrowienia dla Pana Roberta :)
|
|
Acha dzięki nie widziałam wcześniej postów na ten temat ale oki. Dzięki wszystkim za pomoc a więc mam do wybory Kubusia i gazowników na senstorskiej oki ..... pozdro
|
|
kllyt=]
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |