Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Koledzy z forum ABCD najlepszy z nich :) |
Wiecie Dowiedziałem się że ABCD jest bardzo nie mądrym chłopczykiem w Łomży to takich chyba wiecej jest tak samo jak KASa mój sąsiad o 3 bloki dalej no to co ja zrobie że takich wpuszczają wszędzie i robią zamieszanie . ABCD jak chcesz się wykazac zdolnosciami pedała to idz na LOVE PARADE ww Berlinie i tak samo reszta oki juz nie bende się udzielał na forum ale bende czuwał nad wami :) i niech normalni porusza normalny temat oki ? no to spoko czekam może sie udzele.... PEJA I NIE ZMIENIA SIE NIC.......
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Koledzy z forum ABCD najlepszy z nich :) |
Bardzo dobra (chyba, nareszcie lub przez przypadek - mądra) decyzja o nieudzielaniu się na forum.
|
|
PEJA już poruszyłem dwa bardzo mądre i ciekawe tamety zależy dla kogo ale dlamnie one są ważne jak ktoś mądry to zrozumie mnie a jak nie no to .... zobaczymy czy się udzieli :)
|
|
Mówią zę lepij żeby o Tobie źle mówili niż żeby nie mówili wogóle ;) Ale było warto jeśli pozbyliśmy sie Peji. Ps. Peja dzięki za te "bende" widać że nie tracisz stylu
|
|
Peja: Już wczoraj po twoim pierwszym poście pisałam, jak bardzo był żałosny i jak mi ciebie żal. Na szczęście ulitował się nad toba jakiś moderator tego forum i skasował posta. Jestem całym sercem za wolnością wypowiedzi, ale kiedy ktoś zachowuje się tak jak ty, to nie mam najmniejszych watpliwości, co należy zrobić (del). Więc, dzieciaku z problemami, idź poczytaj coś lepiej. Może nie jest za późno, żeby w twej główce się ułożyło co nieco. Nie podrawiam, Shai Lepiej żebyś się spalał niż powoli trupio ostudzał...
|
|
PS. Abcd, dzięki za "wogóle". Widać, że TY też nie tracisz stylu :D - bez urazy :P. -- Samotność to emocjonalna trzeźwość.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |