Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
WII-FI |
Czy w Łomzy mozna zlapac neta bezprzewodowego bez zabezpieczenia?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: WII-FI |
Żal mi Ciebie
|
|
Na stadionie ŁKS jest hotspot przynajmniej byl kiedys :)
|
|
Oto nasza łomżyńska rzeczywistość: Ktoś (SzukaM) zadaje pytanie (bo nie wie, bo się nie zna, bo może po prostu nie chce się szukać skoro tyle tu expertów) i wtedy upust swym frustracjom dają Ci co "wiedzą lepiej" albo są "cool" a może co innego. Jedyna Ich odpowiedź to "Żal mi Ciebie". A potem z wielką butą krzyczą że Łomża to dziura, ciemnogród i dadupie Świata. SzukaM - kiedyś taki hotspot był w punkcie TP SA na starym rondzie, nie mam pojęcia czy jeszcze jest. Na 100% jest w 'Polonezie' i chyba w '4 pory...' no i na Żeromskiego czasem jest sygnał. ________ Malachit
|
|
tak można złapać ja czasami łapałem z da drasso a także w wielu innych miejscach zależy gdzie sie znajdujesz czasami same wi fi jest za słabe i ptotszebna jest antenka do tego wzmacniająca zasieg Malachit napisał(a): > Oto nasza łomżyńska rzeczywistość: > > Ktoś (SzukaM) zadaje pytanie (bo nie wie, bo się nie zna, bo > może po prostu nie chce się szukać skoro tyle tu expertów) i > wtedy upust swym frustracjom dają Ci co "wiedzą lepiej" albo są > "cool" a może co innego. > Jedyna Ich odpowiedź to "Żal mi Ciebie". > A potem z wielką butą krzyczą że Łomża to dziura, ciemnogród i > dadupie Świata. > > SzukaM - kiedyś taki hotspot był w punkcie TP SA na starym > rondzie, nie mam pojęcia czy jeszcze jest. Na 100% jest w > 'Polonezie' i chyba w '4 pory...' no i na Żeromskiego czasem > jest sygnał. >
|
|
Dzieki Malachit i pol87. bo bylem poza lomzo dlugi i mi sciagalo tam bez problemu i malem transfert po 2000kb/s tutaj chyba takich nie moge sie spodziewac. A to ze jakis cymbal tak pisze to nawet nie biore go do glowy! Tu sporo takich Zadaje pytanie to odpowiedz !!! A jak nie wiesz to sie nie wpier...
|
|
w 4 pory roku na poludniu sciaga 2 sieci
|
|
w WSA (Agrobiznesie) masz WI-FI bez ograniczeń w budynku i wokół niego. Andy
|
|
nie wiem czy w Bibliotece Miejskiej nie ma. kiedys cos mi sie o uszy obilo.
|
|
a czy w okolicach ekonomika sa jakies?
|
|
W ekonomie jest :) i mam hasło PrZeMo
|
|
w PWSIP jest
|
|
w clubie 54
|
|
w maku jest
|
|
na osiedlach miedzy blokami np u mnie łapie chyba z 8 połączeń Łomża leży na Mazowszu !
|
|
u mnie w bloku jest...:) bo jak zabezpieczyłam swoje to sąsiad musiał sobie założyc...i nie zabezpieczył ;))
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |