Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Legenda polskiego rocka w Łomży ! |
22 IV w Łomży, najprawdopodobniej w Retro na Nowogrodzkiej wystąpi Grzegorz Kupczyk, wokalista m.in. Turbo, Non Iron i CETI ! Koncert akustyczny. Na gitarach Janusz Musielak - m.in. Non Iron i Barti Sadura - m.in. CETI. Set to najbardzie znane utwory Turbo i CETI, a także kilka rzadziej wykonywanych na żywo, głównie z repertuaru Turbo i covery -m.in. Led Zeppelin, Deep Purple, Whitesnake, Clapton, etc. czyli krótko mówiąc klasyka polskiego i światowego rocka, same evergreeny. Kupczyk jest jednym z najlepszych polskich wokalistów, tak więc szykuje się niezłe wydarzenie. Naprawdę warto się wybrać, tym bardziej, że drugiej okazji pewnie nie będzie... Kto był na koncercie Raya Wilsona ma pewną orientację, jak to będzie wyglądać, ale muzycznie będzie znacznie lepiej, bo zagra dwóch, naprawdę świetnych gitarzystów.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Legenda polskiego rocka w Łomży ! |
A ja myślałem że DODA będzie !!! Fest mi impreza .
|
|
He he - Doda to żadna legenda, tym bardziej rocka. Rocka możesz posłuchać 22 IV.
|
|
Na Dodę to do stodoły w Jeziorku albo w innej wsi. Zakładaj mokasyny i białe skarpety, odpalaj golfika i .... wesołej zabawy!
|
|
Ale legenda :)))))) Ku.. mać posikać się można :)))))))))))))) Uwaga!!! nabity :)))))
|
|
Aaaaa i do tego nie ma co robić chyba, ze po takich pipidówkach jak Łomża jeździ :)))))))))))))) Uwaga!!! nabity :)))))
|
|
jak się nie znasz to się idioto nie odzywaj, skoro słuchasz dpolo to nie dziwne że nie masz pojęcia kto to jest.!!!!!!
|
|
Ehh to było do przewidzenia, że będzie taka reakcja części forumowiczów. Po wypowiedziach na temat gejów i Czeczenów nic mnie już nie zdziwi na tym forum :( Jednym słowem Kupczyk da czadu!!! dream on
|
|
ale syfffffffffff
|
|
Świetna wiadomość! Nie można przegapić takiej okazji, bo pewnie juz nigdy więcej się nie powtórzy!! Kupczyk w Łomży - niesamowite!!!
|
|
e tam, szkoda kasy. Wole zbierać grosz do grosza. Bo podobno do Retro pod koniec roku ma przyjechać i koncertować Queen. Pewny cynk, od zorientowanego gostka.) ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
Powodzenia w zbieraniu kasy, zawsze przyda się na świąteczne prezenty dla rodzinki! :) A co do Queen to bez Friediego, to już nie Queen, niestety! :(
|
|
Szkoda, że dochód z tego koncertu nie będzie przeznaczony na jakiś zaszczytny cel np. pomoc dla hospicjum, czy schronisku dla psów :(
|
|
jak z Kryszaka najczęśćiej bujda wykonawcy biorą kasę a "cel społeczny" dostaje przysłowiową złotówkę = 1 zł
|
|
Ale o tym koncercie G. Kupczyka nikt nie mówił, że będzie charytatywny? Z tego co czytam ma to być koncert akustyczny. Wilson czy Czesław też nie grali charytatywnie. Jutrzejszy koncert A. Pierończyka też nie bedzie miał takiego charakteru.
|
|
ja pisałam " szkoda że.... nie będzie....." jeśli ktoś promuje ten występ to ma coś z tego......... a ja bym chciala, żeby te wystepujące gwiazdy, coś przy okazji dały tym najbardziej potrzebujacym.
|
|
legenda rocka... suuuuper określenie :D tak pasuje jak do stachurkiego jakieś 10 lat temu na pikniku w nowogrodzie "wokalista wszechczasów" bnuhahahahahahaahaaaaaaaaaa!!!!!!!!
|
|
legenda rocka... suuuuper określenie :D Masz rację coq_roque - Grzegorz Kupczyk to już legenda polskiego rocka. Śpiewa od ponad 30 lat, nagrał około 40 płyt, autorskich i z innymi wykonawcami. Stachurski ? Masz na myśli tego znacznie młodszego od Kupczyka gościa, który już nie daje rady śpiewać na żywo ? Zabawne porównianie :)
|
|
Halo Adalbertus, czy to może ty jesteś Kupczykiem, tak ostro promujesz się , depcząc inne gwiazdy?
|
|
Wiesz Samanta59, nie zawsze ktoś kto coś promuje musi mieć korzysci z tego faktu. Też bym chciała, żeby było wiecej imprez na rzecz potrzebujących, ale to nie my je organizujemy. A porównanie przez coq_roque Stachurskiego do Kupczyka to jak... powiedzmy - porównanie fiata 126p do porsche. Adalbertus to ty jesteś Kupczykiem?? Niesamowite!! Kurczę, kogo można spotkać na łomżyńskim forum!!?? :)
|
|
Jak się chce zdobyć jak najwięcej kasy to się wszędzie wchodzi, nawet i na forum, a że na łomżyńskie? Co w tym dziwnego? Przecież występ ma być w Łomży a nie np w Ostrołęce. Życzę powodzenia.
|
|
Ha, zdekonspirowaliście mnie :) Ale od czasu, gdy Ray Wilson przeprowadził się do Poznania zrobiło się tam zbyt tłoczno. Dlatego przeniosłem się do Łomży - mnóstwo koncertów, płyty sprzedają się świetnie, ludzie bardzo sympatyczni - czego chcieć więcej ?!
|
|
Adalbertus i Beth To jedna i ta sama osoba !! Super, dobrze pomyślane, pozdrawiam.
|
|
Adalbertus i Beth To jedna i ta sama osoba !! Pudło, Samanta 59 :) Dziwi Cię zbieżność poglądów ? To się zdarza, nawet na takim forum jak to... Jak się chce zdobyć jak najwięcej kasy to się wszędzie wchodzi, nawet i na forum, a że na łomżyńskie? To będzie chyba żart marca, he he... Wymyślaj dalej, skoro się nudzisz :)
|
|
Litości!! Nie trzeba wychodzić na ulicę, wystarczy wejść na forum 4lomza i można dostac w łeb! :( Na tej samej zasadzie mogę napisać, że Samanta59 i coq_roque to jedna i ta sama osoba!! Ja to JA!!! Nie jestem Kupczykiem ani tym bardziej jakimś Adalbertusem!!! Nie mam problemów z samookreśleniem, ale to stwierdzenie sprawiło, że dziś w nocy będę miała koszmary, a winna - winny - będziesz Ty Samanta59 :)
|
|
Do Beth - to może jesteście małżeństwem. Malżeństwo często stanowi całość :))). Ja się wczytuję dokładnie w tekst i widzę podobny styl pisania. Tobie radzę to samo robić, bo wnioskuję z twoich wypowiedzi ,że czytasz co trzecie słowo. Zyczę ci więcej spokoju, a na pewno spać będziesz dobrze. Miłego dnia!
|
|
jak chcecie charytatywne koncerty to znajdźcie takie gwiazdy co będą się za darmo produkowac gwiazdy za darmo to nawet śmiesznie brzmi czasem znajdzie się jeden zespół ---===CICHO CIEMNY JA===---
|
|
Do Samanta59: jesteśmy małżeństwem? tzn. Kupczyk i ja czy Adalbertus i ja?? :) Na szczęście ani jedno, ani drugie! :) Wczytywać to można się w książki, a nie w to, co ludzie na forum wypisują :) Chyba naprawdę szczerze życzyłaś mi miłego dnia, bo był właśnie taki! :) Może nawet nie będę miała koszmarów nocnych - chyba, że z tym małżeństwem ;) A artyści za koncert powinni otrzymywać wynagrodzenie, bo to jest ich praca - to do cicho_ciemny_ja
|
|
http://www.rok.4lomza.pl/index.php?wiad=431 Bilety są już dostępne :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |