Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Otwarcie Szosy Zambrowskiej ???? |
Otwarcie Szosy Zambrowskiej to wielki cód bo była zamknieta przez kilka miesięcy i tak nic to nie dało tylko że została położona kanalizacja.Droga zamiat poszeżyc to zweżli i teraz wygląda to jak jaka uliczka Chopina,nie ma zatoczki dl MPK znaków chyba nie postawili ale tak im sie spieszyło że przez miesiąc nic nie robili i jeszcze i tak bendą musili powturzyc to wszystko za 2 lata bedzie trzeba zdjąć kostke i nawierzchnie co leży,i jeszcze na ul.Sikorskiego nadal na środku nie ma pożądku na tej zatoczce co dzieli ulice co to jest ? tak właśnie wygląda wywalanie piniedzy na nie wiadomo co dobrze że to było robione z środków Unijnych PHARE 2001.:-( <...> ALbo rade damy , albo jak tynk odpadamy <...> Peja-kolejny stracony dzień.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Otwarcie Szosy Zambrowskiej ???? |
Jak nie ma zatoczki, skoro jest? Wiem bo jechałem dzisiaj autobusem akurat tamtędy. Trolle śpią, reszta powinna dołączyć.
|
|
|
i ożerzki. ;) :D
|
|
Zatoki dla autobusów MPK i PKS nie ma w kierunku centrum miasta. Zdarza się, przecież to tylko kawałek utwardzonego terenu o dlugości 40 m x 3 m - drobiazg. Chodników nie ma, bo będą ułożone jak będzie budowana druga jezdnia, toć to ma być dwupasmówka. Kiedy, zapewne nie za tej kadencji rady i prezydenta. A tak w ogóle to spoko. W przyszłym roku znowu rozgrzebią odcinek od nowej nawierzchni do Al. Piłsudskiego i przy teatrze lalki. To wtedy będzie się działo, oj będzie. Sie ma.
|
|
A gdzie były oczy nadzoru budowlanego z Urzędu Miasta żeby teraz narzekać. Czy taki projekt to wziął się z sufitu, czy ze zrzutu. "Zdaniem wiceprezydenta, projekt przebudowy Szosy Zambrowskiej został przygotowany wadliwie. Nie przewidział m.in. wykonania chodników i zatoczek autobusowych oraz przeniesienia linii energetycznej. Dwa pierwsze zadania samorząd miejski wykona na własny koszt. Słupy zmienią lokalizację podczas drugiego etapu przebudowy, za - prawdopodobnie - dwa lata. Wówczas trzeba będzie ponownie rozkopać chodniki". I jeśli już tak ma być to nie lepiej zmienić kolejność: najpier słupy, czy też kable podziemne, a potem chodnik?
|
|
Czy wiceprezydent nie mógl ocenic projektu przed wykonaniem remontu? Kto poniesie koszt tego bubla? - niedopatrzenia? Kto przeprosi mieszkańców za utrudnienie tym spowodowane?
|
|
Eh ta władza jest do dup* a ten kolos na górce to co niby miał być sklep to przez kogo to stoi ? przez waładze unas tak jest albo nikt nie inwestuje albo tak mu sie spieszy jak tak samo z to szosą sie spieszyli... <...> ALbo rade damy , albo jak tynk odpadamy <...> Peja-kolejny stracony dzień.
|
|
tak jak w radiu mówili to był zrzut projektku ale kto komu zrzucił?
|
|
Prawdopodobnie zrzucający mógł pomylić miasta. Ten projekt może był dla innego, przez pomyłkę dotarł do Łomży. Ponieważ układ drogowy byl podobny, to go władza z zamkniętymi oczami i na pewniaka zaakceptowała i zatwierdziła. A oczy miała ta nasza władza zasłonięte, jak taka pani nazywana Temidą. Kto nie wie, to ma ona na oczach przepaskę, nic nie widzi i powinna bezstronnie rozsądzać sprawy, ale to też nieprawda.
|
|
hmm Temidy bym tu nie mieszala, ona nieszczesna i tak ma kupe roboty ze sprawiedliwoscia, a nie z wladza;) °°°°°°°°°° ... evaa ...
|
|
Jasne, miałem takie skojarzenie, że nie widzi. Może nie powinienem jej rzeczywiście mieszac do spraw ulicy.
|
|
to co zrobiono na tej ulicy jest żenujące i wystawia bardzo negatywną ocene władzom mista a w szczególności stosownym słuzbom drogowym Pana Prezydenta. I tu należy się zastanowić , czy realizują one własciwie swoje zadania. Pisząc właściwe słuzby drogwe mam tu na mylsi Wydział w rutuszu zarządzający ruchem drogowym na terenie miasta Łomży. nazis
|
|
Tu niema co gadać.... tu trzeba lać!!! Przecież ta szosa zambrowska to po mojemu jest jeden wielki BUBEL!!! nie dość że mniesza to jeszcze nawierzchnia pozostawia dużo do życzenia... jakaś firma (wykonawca)"krzak " nieżle sobie zarobiła unijnych pieniążków!!! A my dalej będziemy jeżdzić po jakiejś lipie !! Poczekajcie jak pojedzie tamtędy ciężki transport zza wschodniej granicy to dopiero będą jaja jak za pół roku będą koleiny na pół metra he he he ... Daj Boże zebysmy przetrzymali ze dwa lata do następnego remontu nawierzchni!!! Trzymajmy się ramy to sie nie posr***!!!
|
|
Wracając do wątku Temidy,to ja też chyba sobię oczy opaską przewiążę,i będę miał święty spokój...a tak to trzeba na to wszystko patrzeć.
|
|
No wrescie Otworzono Inwestycje XXI Wieku. Budowali Jak AutoStrade Dj.RobiN. PoZdRaWiA
|
|
A w którym miejscu ona jest otwarta Bo dzisiaj chciałem tamtędy przejechać i z każdej strony były zakazy wjazdu!! To jakaś paranoja ! Wszędzie trąbią, że otwarta a znaki zakazu jak stały tak stoją! Brkuje tylko radiowozu i byłoby super!
|
|
Ola Boga normalnie katastrofa byłem dopiero co i normalnie : -Brudno,syff dokoła,piach na drodze,jak się wjedza to jeszcze sa znaki zakazu wjadu i barjerki żeby nie wjerzdzać i takie bajoro na początku jest że to wygląda jak jakaś polna droga u rolnika wszystko zle zrobione i dokoła nie no burdel i syjfon kto to robił ? albo to kto zlecił na taki wygląd i jeszcze waska jak .... dziewicy :-(( jestem bardziej wkurwiony niż rozrzalony:-(( Dj.RobiN. PoZdRaWiA
|
|
Jak chcecie zobaczyć jak wyglada nasz Szosa Do Uni to wejdzicie na to : http://www.lomza.pl/foto.php?foto=041117153305.jpg http://www.lomza.pl/foto.php?foto=041117153329.jpg http://www.lomza.pl/foto.php?foto=041117153348.jpg Dj.RobiN. PoZdRaWiA
|
|
Strasznie tam ciemno i jakaś garbata jest
|
|
Z powodu choroby siedzę w domu, ale widzę z okna że autobusy jeżdżą. A zdjęcia przedstawiają chyba jakąś drogę wiejską w okresie wykopków ziemniaków lub buraków, a nie ulicę miejską. No ale w końcu ta ulica jest już na peryferiach to wszystko sie zdarzyc może.
|
|
Niezłą wiochę odstawili z tą "ulicą",tak na pierwszy rzut oka...heh! Pozdro!
|
|
W ratuszu twierdzą, że za powstanie projektu i jego braki odpowiedzialny jest Nowakowski - były wiceprezydent. Nawet ostatnio ktoś go za, że zrobił te projekty to chwalił na tym forum. "Nadmiar demokracji to anarchia"
|
|
Jechałem dzisiaj i jest ok Wcale nie jest za wąsko - calkowicie normalna ulica- tylko kiedyś pobocze było. Koniecznie muszą postawić zakaz zatrzymywania się bo jakieś ciołki stają i ruch się blokuje. I chyba jeszcze nie skńczone bo ciągle tam coś robią.
|
|
Oni bendą robić do zimy 2006 roku to dopiero bedzie wszystko ok. <...> ALbo rade damy , albo jak tynk odpadamy <...> Peja-kolejny stracony dzień.
|
|
Toć przecierz mają obwodnice robić to poco ci Szosa Zambrowska ? Dj.RobiN. PoZdRaWiA
|
|
jjjjjjjjjjjj Pasja
|
|
ja se śmigam szoso ąż wióry leco
|