Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
pseudo redakotor pan "cz" |
Ile to już razy robił Pan błędy w swoich pseudo reportażach...? Widocznie jest to teraz w modzie. Pozdrawiam i życzę dalszych tematów w sprawie "SZCZYCZYNA" http://www.4lomza.pl/index.php?wiad=18197 http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/c564337f1cd33cad.html Teraz powinno być tak ,że wszyscy zaczną na mnie "jechać" .... Pozdrawiam Pana pseudo redaktora "cz"
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: pseudo redakotor pan "cz" |
Co do tego " Szczyczyna " to "y" i "u" na klawiaturze sa obok siebie wiec moglo mu sie poprostu nacisnac nie to co trzeba. Ty tez napewno popelniasz takie bledy. PozdrO
|
|
Zwykła literówka nic wielkiego się nie stało.Co innego ,żeby napisał coś stylu "gura" zamiast "góra". Módlta sie...
|
|
Zgadza się "Y" i "U" są obok siebie,nic się nie stało to tylko jak wyżej piszą literówka. Pozdro.
|
|
Tu nie chodzi o to jaki błąd tylko o fakt że on w ogóle jest. Ja np nie chciał bym żeby ktoś na portalu który ogląda tysiące ludzi ktoś napisał Łamża czy coś w tym stylu... Support Your Local Football Team.
|
|
Wiecie, co? te wszystkie artykuły pisane przez pana "cz" czy też nie to informacje, wydarzenia etc... Każdy ma prawo do błędu, tym bardziej jak się nie wiele ma czasu na napisanie np, jakiegokolwiek artykułu, czy to aż tak istotne jest? Nie sądzę, ważne że mamy o czym poczytać i co poczytać. W każdy Ratuszem i z ludźmi tam pracującymi, mającymi czas by napisać pismo i właśnie TAM pojawiają się błędy o jakich wam się nawet nie śniło, to dopiero jest zgroza!!!! a tym bardziej że owe pisma trafiają do wyższych władz i tu do Was drodzy forumowicze pytanie- - co jest gorsze, to że pan "cz" napisał zamiast U, napisał Y? czy to że z naszego kochanego urzędu miasta wypływają pisma z bardzo dużymi błedami....proszę mi uwierzyć na słowo, bo jakoś nie mam ochoty opisywać całęj sytuacji- za wiele czasu by mi to zajęło.... Pozdrowienia dla pana "CZ" i oby tylko większych błędów nie robił, a już napewno jeśli miałby pisać gdzieś "Wyżej" Ten się nie myli, co nic nie robi pozdro dla Wszystkich czytających i przepraszam za ew. błędy:)
|
|
Przepraszam poprawka..."zjadło " mi się co nie co:) Był czas, że zmuszona byłam by "popracować" z naszym ...... Ratuszem i z ludźmi tam pracującymi, mającymi czas by napisać pismo i właśnie TAM pojawiają się błędy o jakich wam się nawet nie śniło, to dopiero jest zgroza!!!! a tym bardziej że owe pisma trafiają do wyższych władz i tu do Was drodzy forumowicze pytanie- i dalej jak wyżej SORRY:)
|
|
nula98, nieladnie tak urzywac torrentow. idz do sklepu kup plyte jedyny prawdziwy jasio :}
|
|
Smieszni jestescie broniac tego redaktorka "cz" skoro to jest jego zawod to nich wypelnia go sumiennie tak jak wymaga sie tego od kazdego zwyklego pracownika. Z tego co pamietam to nie pierwszy raz taka wpadka sie mu przydarza. Rada na przyszlosc dla "cz"ytaj to co sam wyskrobiesz.
|
|
ona jest biedna i nie ma pieniędzy na płytę..... ____________ w życiu są lepsze i gorsze dni :)
|
|
Fakt robi straszne błędy, a najgorsze, że nie można mu tego wybaczać. On z tego żyje!!! To jego zawód - pisanie! Starczy, że nie potrafi o tym mieście napisać nic dobrego. Zawsze mu coś nie pasi. Jak budują źle, jak nie budują źle. Jak chorych leczą źle, jak nie leczą źle. Jakiś niedorobiony ten redaktor. I jeszcze błędy robi. Masakra.
|
|
Jakby pisał, że jest dobrze to nikt by tego nie czytał. Wzięliby chłopa za przygłupka. A tak mamy jeszcze jeden temat do narzekania :)
|
|
hehe ja zapamietalem artykul pt.,, Pożar na wierzy w Piątnicy,, hehe pseudoredaktorzyna:) ale studia ma niczego sobie:d tylko za bardzo tam sie chyba chlopina nie przykladal i sa takie kwiatki:d albo po prostu ktos zalatwil fuche a teraz sobie nie radzi bigi2004
|
|
kto nic nie robi to i błędów nie robi. do roboty, darmozjady! tylko potraficie krytykować.
|
|
jak lekarz popelni blad to tez mamy milczec? bo to skonzyl dziennikarstwo rzeby sie z tego wywionzywac. poza tym to nie pierwsze jego kwiatki, bo praktycznie w karzdym artykule morzna niezle cuda znalezc jedyny prawdziwy jasio :}
|
|
Pan CZ pewnie popełnia jakieś "literówki", ale nic to w porównaniu z błędami magistratu! Ważne, że pisze o FAKTACH, a to jest najważniejsze. Cały ten zarzut jest kalką krytyki USA: a u was biją murzynów (po polsku to: nie ma pies czym s..ć to głąbami). Zbych
|
|
pożałowania godny redaktorzyna, po pierwsze to niewybaczalne są takie błędy, a po drugie to jeżeli jakiś tekst jest publikowany to powinno się go przeczytać!!!!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |