Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Łomżyńska Zima |
Marzy mi się taki dzień, kiedy Prezydenci naszego miasta zaczną się nim interesować, i to nie przed wyborami ale tak po prostu, po ludzku, tylko dlatego, że to miasto i My jako mieszkańcy coś dla nich znaczymy.Była impreza sportowa, nie lało się piwsko, nie klepało się po pleckach...tylko kilku zapaleńców po raz XII zorganizowało fantastyczną impezę sportową dla dzieciaków, bo tym zapaleńcom na tych dzieciakach zależy...a naszym Prezydentom...NIE!!!!Skąd o tym wiem , bo jestem wiernym fanem tego turnieju i zauważyłem taką zależność, przed wyborami- pełny wypas, po wyborach nawet śladu , nawet przedstawiciela z miasta. Wstyd Panowie, wielki wstyd..te dzieci to właśnie przyszli wyborcy, a ich rodzice obecni.Wobec tego nie zdziwcie się jeśli żaden krzyżyk, poza tym "na drogę" nie stanie podczas wyborów przy Waszych nazwiskach, a ja osobiście przepraszam wszystkich za to , że w poprzednich wyborach oddałem głos na obecnego"miłościwie nam panującego".
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Łomżyńska Zima |
wybaczam Ci
|
|
Re: Łomżyńska Zima |
wybaczam ci synu i oczekuje poprawę hehe pzdr. Ze mną to jak z dzieckiem za rękę i do baru... :-)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |