Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
filtry na youtube |
Siemka. Mam problem, założyłem konto youtube.com i mimo tego niektóre filmiki są niedostępne dla Naszego kraju. Patrzyłem w ustawieniach, ale nigdzie nie mogie znaleść wyłącznika dla tego filtra. E-mail potwierdziłem, może wie ktoś, gdzie w opcjach można wyłączyć ten filtr. ps. temat był wałkowany, ale nie mogłem znaleść tematu o youtube, sorka, że ten temat leci jeszcze raz. Plis na skupieniu się na problemie a nie na docinani MI. czekam na odp. -----*****-----*****-----*****------***** Łomża, Łomża, Łomża . . . -----*****-----*****-----*****------*****
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: filtry na youtube |
Nie da się wyłączyć tych filtrów :P lipnie, bo co raz więcej filmów jest blokowanych dla Polski.
|
|
bo polskie prawo zabrania ih ogladac, albo obce prawo zabrania wyswietlania ih w innych regjonach. nie psu kielbasa jedyny prawdziwy jasio :}
|
|
powalone to hollera jasna !!!!!!!!!!!
|
|
moze da cos zalożenie nowego konta bo jak był wybór filtrów to nie trzeba nic wybierac i bedzie wszystko ok Łomża leży na Mazowszu !
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |