Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Cenzura |
Taki piękny temat mi usunięto na tym forum:"Buraki i ich dziewczyny". Wieśniacko-klerykalna ręka wsparta na układach esbeckich tutaj sięga? To nic,są jeszcze ciekawsze fora,gdzie można opisać zaściankowość 4lomza. Kokosz
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Cenzura |
Doceniam namiętne wysiłki w wypunktowaniu błędów tej społeczności, jednak może skupimy się na własnych wadach fabrycznych?
|
|
To taki temat nawet był?Gratuluje pomysłowości co po nie którym. http://main.sqipcom.com/?ref=TomHas
|
|
on nie ma wad...
|
|
Oj znikaja, znikaja tematy... skrytykowalem Walentynkowa akcje kleru i temat znikl...
|
|
eh kokoszu ty jeden jestes bez wad... ............................................................................................................ .....................................bez komentarza.............................................. ............................................................................................................. ........................................................................................................... .......glupim sie nie staje, glupim sie rodzi........................................... ........................................................................................................... kobieta powinna być na salonach damą w domu matką a w sypialni dziwką
|
|
Masz rację West.Ja jeden jestem bez wad i dobrze,że jestem wśród Was i obserwuję Wasze błędy-robaczki nędzne. Kokosz
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |