Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
lokale użytkowe w Łomży |
witam czy ktoś z szanownych użytkowników jest zorientowany w temacie kosztów wynajmu łomżyńskich lokali? Jak one się kształtują biorąc pod uwagę lokalizację: gdzie jest najdrożej, jakie stawki za 1m2? aktualnie szukam lokalu do 50m2 w dobrej lokalizacji - na parterze o dużym natężeniu ruchu pieszych. czy ktoś mi może wskazać gdzie znajduje się centrum miasta? czy w Łomży istnieje coś takiego jak centrum? co prawda jest Stary Rynek i jego okolice, ale czy to jest centrum? a może centrum jest Galeria Stokrotka i tamte okolice? dziękuję za odpowiedzi
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: lokale użytkowe w Łomży |
w Łomży jest kilka tzw "centrów" gdzie chodzi dużo ludzi i znalezienie lokalu takiego jak chcesz może być trudne. 40-60zł netto a nawet więcej za metr.
|
|
W łomży jako takiego centrum nie ma, ewentualnie kilka sklepików koło siebie, największy ruch pieszych to tzw. GALERIE, ale ceny tam kształtują się na poziomie 35 euro/m2. a przy dzisiejszym kursie tej waluty to koszt ponad 150 zł za m2, wiem bo sam sie dowiadywałem o ceny w nowej galeri przy stokrotce. A w nowo pobudowanym centrum na skrzyżowaniu al. legionów i sikorskiego ceny zaczynają się od 80 netto i w górę tyle że lokale bodajże od 70 paru metrów (dane sprzed około 4 - 5 miesięcy). Ogólnie ceny łomżyńskich lokali: DROGO i MAŁO OPŁACALNIE.
|
|
keno, to słabe info masz odnośnie cen w tym budynku na skrzyżownaiu, bylo na allegro to 60 zeta netto za metr chcieli.
|
|
sklep muzyczny |
gdzie w Łomży można kupić oryginalne płyty, kiedyś był taki sklep na ul. Długiej, a teraz gdzie się znajduje??
|
|
w empiku
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |