niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Badanie USG

pytanie skierowane jest do przyszłych mam lub tych już z troszeczke większym stażem otóż do którego ginekologa w Łomży najlepiej wybrać sie na pierwsze badanie USG:)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Badanie USG

Ja chodziłam do P.dr Marii Mazewskiej, przyjmuje na Hipokratesa, dr Pijagin też jest świetny, dr Zaremba -ale on teraz pracuje w Wysokim Mazowiecku...

Kasia Arbuz

chyba powinnes wybrac lekarza do ktorego chcesz chodzic podczas ciazy czy tylko usg cie interesuje..polecam dr Pijagin

polecam dra Zarembę. Nie pracuje co prawda w szpitalu w Łomży, ale jest bardzo kompetentny i, co uważam za bardzo istotne, wszystko fajnie wytłumaczy. Ja na swoim pierwszym usg (u innego spcjalisty) usłyszałam dosłownie:"ciąża jest i ciąża jest żywa"- to wszystko- imponujące dla kobiety, dla której ta sytuacja jest czymś nowym. Nawet nie miałam okazji zobaczyć "fasolki". Teraz chodzę do dra Zaremby, jestem bardzo zadowolona, polecam!

:"ciąża jest i ciąża jest żywa"- he dobre

i jest fajnie

ja rowniez polecam.Dr.Pijagina.Jestem w ciązy z drugim dzieckiem i to właśnie Dr.Pijagin jest moim lekarzem prowadzacy.Polecam bo warto.

witam ja również polecam dr Pijagina. Chodziłam do niego w czasie ciąży i nie zawiodłam sie.

jaki jest koszt takiego badania u dr Pijagina??

Polecam Zarembe obecnie chodze do niego i od 2 miesiecy ma nowiutkie usg i wszystko na nim widac dokladnie co jest niesamowitym wrazeniem ( w pierwszej ciazy ledwo co moglam sie domyslec). Tyle ze wizyty troche podrozaly no ale cos za cos :) a poza tym to swietny specjalista.

U Dr.Pijagina koszt wizyty 80 zł.

Ja polecam Panią Podeszwik-Malinowską przyjmuje na makowej prywatnie a na Wyszyńskiego na ubezpieczenie.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org