Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Nagranie Gier lub kupienie |
Gdzie można nagrać jakieś gry albo kupić ale jak kupić to nie oryginały .A nagrać to oryginały na płytkę za jakoś przystępną cenne ??
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Nagranie Gier lub kupienie |
A wiesz że to o co pytasz (piractwo) jest niezgodne z prawem ?!. Ave
|
|
Bartez, nie pytaj o takie rzeczy.... To tak, jakbyś zapytał: "czy można gdzieś ukraść rowery? albo kupić za 25 złotych nowego góraka?". Namierzy Cię Wielki Brat i będzie płacz i zgrzytanie zębów ;)
|
|
Nic tylko wysłać maila z linkiem do tego tematu do KGP żeby się zainteresowali.
|
|
No nie wiedziałem że przegranie płyty to piractwo : - ( no to znaczy że co jakimś przestępco jestem że mam kilka płyt przegranych ? Ale ja nie kradnę rowerów jak napisał : adamus jak nagrywam tako płytkę to płace kilka zł. I jeszcze daje płytę. A ciekawe kto mnie namierzy ? nie będzie płaczu i zgrzytanie zębami bo połowa tych płyt co ja mam to nie moja. No ale mi się nie chce kupować oryginalnych gier bo one kosztują nie tak tanią .
|
|
Nieee, ja nie mówię, że kradniesz rowery. Ale wiesz, jakis facet, który narysował tego Doom'a wziął za to $$$. A ten, który tego Doom'a sprzedał, zapłacił temu co go narysował, bo dostał $$$ od tych, co kupili LEGALNĄ płytkę. jak Ty i Peja i Ptysiu przegrywacie płytki za 1 zł to ten gościu już nie narysuje Doom'a. No bo za co? Za 1 zł? A co to ku... jakiś kalendarz :) ? No i nie będzie nowego Doom';a, CS'a itp. Krótko mówiąc: przegrywanie płytek to kradzież $$$ od tego gościa, który narysował Doom'a. Pozdro Bartez, jak sie będziesz dobrze uczył, to będziesz bogaty i kupisz sobie gierki legalne, które rzeczywiście, jak piszesz, nie są takie tanie. Pozdro.
|
|
hehe podziwiam Cię adamusie za chęci dotarcia do świadomości niektórych forumowiczów :) mi by się nie chciało Pozdrawiam T i g e r
|
|
HAHAHAHA JACIE CO ZA TEMATY HAHAHAHAHAAAA
|
|
Vivez ty sie dobrze czujesz? Daj juz sobie spokoj, bo to juz chyba drugi temat do ktorego wtracasz cos o twojej 5 z matmy;/
|
|
ZŁODZIEJ ! SzUkAm MiŁoŚcI
|
|
Złodzieje to ciebie przypadkowo zrobili ...
|
|
Macie doła chłopcy , macie internet i takie głupie :/ wejdzcie na allegro.pl tam są tanie orginałki :P Pozdrawiam
|
|
Taaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bardzo tanio tam jest jak ***!!!!!!!!!!!!!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |