wtorek, 03 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Nagranie Gier lub kupienie

Gdzie można nagrać jakieś gry albo kupić ale jak kupić to nie oryginały .A nagrać to oryginały na płytkę za jakoś przystępną cenne ??

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Nagranie Gier lub kupienie

A wiesz że to o co pytasz (piractwo) jest niezgodne z prawem ?!.

Ave

Bartez, nie pytaj o takie rzeczy....
To tak, jakbyś zapytał: "czy można gdzieś ukraść rowery? albo kupić za 25 złotych nowego góraka?".
Namierzy Cię Wielki Brat i będzie płacz i zgrzytanie zębów ;)

Nic tylko wysłać maila z linkiem do tego tematu do KGP żeby się zainteresowali.

No nie wiedziałem że przegranie płyty to piractwo : - ( no to znaczy że co jakimś przestępco jestem że mam kilka płyt przegranych ? Ale ja nie kradnę rowerów jak napisał : adamus jak nagrywam tako płytkę to płace kilka zł. I jeszcze daje płytę. A ciekawe kto mnie namierzy ? nie będzie płaczu i zgrzytanie zębami bo połowa tych płyt co ja mam to nie moja. No ale mi się nie chce kupować oryginalnych gier bo one kosztują nie tak tanią .

Nieee, ja nie mówię, że kradniesz rowery. Ale wiesz, jakis facet, który narysował tego Doom'a wziął za to $$$. A ten, który tego Doom'a sprzedał, zapłacił temu co go narysował, bo dostał $$$ od tych, co kupili LEGALNĄ płytkę. jak Ty i Peja i Ptysiu przegrywacie płytki za 1 zł to ten gościu już nie narysuje Doom'a. No bo za co? Za 1 zł? A co to ku... jakiś kalendarz :) ?
No i nie będzie nowego Doom';a, CS'a itp. Krótko mówiąc: przegrywanie płytek to kradzież $$$ od tego gościa, który narysował Doom'a.
Pozdro Bartez, jak sie będziesz dobrze uczył, to będziesz bogaty i kupisz sobie gierki legalne, które rzeczywiście, jak piszesz, nie są takie tanie.
Pozdro.

hehe podziwiam Cię adamusie za chęci dotarcia do świadomości niektórych forumowiczów :) mi by się nie chciało
Pozdrawiam

T i g e r

HAHAHAHA JACIE CO ZA TEMATY HAHAHAHAHAAAA

Vivez ty sie dobrze czujesz? Daj juz sobie spokoj, bo to juz chyba drugi temat do ktorego wtracasz cos o twojej 5 z matmy;/

ZŁODZIEJ !

SzUkAm MiŁoŚcI

Złodzieje to ciebie przypadkowo zrobili ...

Macie doła chłopcy , macie internet i takie głupie :/ wejdzcie na allegro.pl tam są tanie orginałki :P
Pozdrawiam

Taaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bardzo tanio tam jest jak ***!!!!!!!!!!!!!

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org