środa, 19 lutego 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Chwilowy brak mocy "ciągu"

Witam.

Samochód traci ciąg przy przyspieszaniu na chwilę, żeby potem znowu zacząć przyspieszać (ruszanie na dwa razy spod świateł :)).

Jakiego mechanika polecacie w Łomży, który by miał o tym pojęcie i sprzęt do diagnostyki Opla Corsy? Nie chce żeby mi wymienił po kolei części, a potem powiedział "to jednak nie to, możemy zmienić jeszcze...". Cena jest drugorzędna, liczy się fachowość, choć jedno nie musi wykluczać drugiego. Chcę to szybko mieć z głowy, zanim opuszczę miasto. Tylko w sobotę mam trochę czasu :)

Z góry dzięki.

--
Samotność to emocjonalna trzeźwość.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Chwilowy brak mocy "ciągu"

Nie wiem, czy tam masz kompa, czy nie - ale wyglada na problem z elektryką (może być czujnik temp.).
Podjedź do Andrzeja do Jarnut - gość wie o co biega i nie drze.

co ty on nie ma kompa- wies,na jeden tydzien tez nie badzie zalatwial,
biede ma chlopak i tyle; co mu po samochodzie, biedowaty i na osiedlu niby mieszka
ja nie znam Andrzeja, o kim gadasz juz ci sie miesza, a ja wiem o ktorym ty dniu mowisz swietlaczu

moze byc sonda lub czujnik temperatury...ale jak pokazuje normalna temp to sonda... mozesz tez sprawdzic stan oleju.

cos innego widac, czy czuc po samochodzie?

jeśli to benzyniak,to mogą być jeszcze przewody wysokiego napięcia(przebicie)kiedyś tak miałem.

jak chcesz, mnie samochody nigdy nie braly i jeszcze nie mialam przebicia, raz jak jechalismy na wesele, to moze dwa razy sie pokrecilam i samochod sie zatrzymal, dlatego siedze w domu i biore autobus

a moze on jest na gaz?

Benzyniak :) I to nie zawsze tak jest, ale w najbardziej nieodpowiednim momencie...

--

Czy to ważne co? Ważne, gdzie można to zrobić :)

--

Szaszu powiem krotko i na temat:Zamknij ta pizde w koncu!!

las vegas na bazie wzgs

---------------------------------------------------------------------------------------------------

za okruszkiem na handlowej chyba

rolnik69 - do obory smierdzielu, pasozycie ryczacy byku WON

ja polecam auto danielewscy na spokojniej sasiaduja z euro warsztatem tylko z drugiej strony wiaty

witam, kolego nie jedz ani do Jarnut ani do las vegas ,jedz na nowogrodzka ostatni warsztat po prawej ,przed stacja paliw tam zajmują się elektroniką profesjonalnie a nie traktują tego jako hobby jak co niektórzy chcieliby cos zrobić ale mówią ze sie nie da bo nie maja zielonego pojęcia w Jarnutach swego czasu jak mi ten gościu diagnozę wystawił to naprawa miała kosztować 1000zł u niego, miało być tanio bo akurat dziwnym trafem miał te części na stanie , pojechałem na polowa i za naprawę zapłaciłem 300zl z częściami i nie trzeba było wymieniać pól silnika jak twierdził znachor z Jarnut

W jarnutach to naprawdę znachor, ja polecam lasvegas na bazie wzgs.

Jarnuty to tragedia, gość na końcu nowogrodzkiej się zna ale z nim się dogadać to ciężki temat, jakiś mruk z niego...

Również polecam zakład na końcu nowogrodzkiej.

a mi moc traci czasami ze nie moge ruszyć albo rozpedzam sie trójką do 100 bo przy 6-7 dyszkach wrzucam 4 i nie pociągnie.. a jak jest zimny to wogole nie ma mowy o mocy.. i tak chcę się go pozbyć ale moze wiecie co mu dolega?

A który na Nowogrodzkiej taki "mruk" bo ich tam jest dwóch.?

Ę.Ą.

ten w czerwonych gumiakach....,ale się zna.Jedż do Ostrołęki do opla.

Opla w Ostrołęce nie ma już od kilku miesięcy. Teraz jest tam salon toyoty.

kolego "stefan czesio " ale nikt nie pytał w czym chodzisz ale o brak mocy a do Ostrołęki to może pojechać na zakupy, bo serwisu już nie ma.

czytaj pokolei,a się nie pogubisz kolego "Roler",a że opla niema -to już wiem od kolegi przed tobą.

daj namiar to ci coś podrzucę. może email.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org