Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
naprawa w rysiu |
mam pytanie czy w rysiu robia dobrze samochody ? naprawa itd ile kasuja prsze o opinie
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: naprawa w rysiu |
ja taam serwisoje swoje 2 auta niema poprawek czy tez ze zrobia jedno a zepsuja 2 unich nigdy tak sie nie dzieje duza maja specjalistow elektronik robi elktronikie spec od disla zajmuje sie dieslem polecam i prowadza ci monitorig co kiedy wymienione jaki stan licznika byl przy remoncie polecam
|
|
To zależy co jest do naprawy, wiekszość naprawią ale trzeba pilnować żeby drugiej nie zepsuli.
|
|
Co do naprawy samochodu nie narzekam, robią dobrze, chodź no ostatnio się trochę cenią, dlatego wybrałam warszat przy Prymie, ale to i tak ten sam właściel.
|
|
a ja i tak polecam lasvegas na piłudskiego, przystępni cenowo i dobrą robotę robią
|
|
rozowe okulary pewnie kupiłeś już jakiegoś busika, prawie nówka tylko z wybitą lampą i trzeba robić remont kapitalnt silnika.
|
|
miało być kapitalny, tak to jest jak komuś wydaje się że jest mondrzejszy od kozy i kupi auto w super stanie za cenę grata, ale życzę powodzenia w tanich naprawach.
|
|
Nie wiem jak naprawiaja...ale sympatyczni panowie tam pracuje ......:)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |