środa, 19 lutego 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Sterylizacja

Chciałabym sie dowiedziec czy ktoś z was sterylizował swoje suczki? Jeśli tak to napiszcie u którego weterynarza w Łomży najlepiej i za ile???
Dzięki ;)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Sterylizacja

rzeczywiswcie milusia jestes:(

hej Milusia ja osobiscie polecam Lecznice MAłch i dużych zwierząt OAZA na woj. polskiego 129 b... koszt to chyba cos kolo 350 zltych ale wrto w to zainwestowac piesek pozniej sie nie zmienia jest taki jak byl a mozesz w ten sposob zapobiec wielu chorobom bo np pozniej jak piesek bedzie mial cieczke i go nie zaplodnmisz to jest porawdobodobienstqo wystapienia ropomacicznego moja suczka to miala i operacja pochlonela dwa razy tyle pieniedzy ale takze zabezpieczasz jo przed nowotwor=ami... wiec polecam OAZE nie ma chyba lepszejk lecznicy... zawsze tam chodze a na sterylizajcie sie umowilem i byl to dogodny termin dla mnie wiec zanioslem pieska i pozniej po paru godzinach odebraslem... pozdrawiam

Sterylizacja jest to prosty zabieg, każdy lekarz sobie z nim poradzi. Myślę, że największym problemem jest koszt takiego zabiegu. Piszę, bo nie chodzi mi o reklamę któregoś gabinetu. Ale proponuję ci abyś odwiedziła wszystkie w Łomży gabinety a jest ich sporo i konkretnie zapytała się o cenę wspominając wagę suki. Przy ostatecznym ustaleniu kwoty zapytaj się czy to jest końcowa cena . Jest tak ze jeden lekarz mowi ci cene o parę zlotych wieksza niż drugi, wiec wybierasz tego drugiego, a potem ten drugi dolicza ci przykladowo antybiotyk po 10 zl przez 10 dni, natomiast ten pierwszy mial na mysli calośc czyli zabieg plus antybiotyk. Tu często jest haczyk na który ludzie się łapią.
Gabinety w Łomży które znam :
Na ul. Hipokratesa dwie
na ul. Mazowieckiej + Nowogrodzka jeden lekarz prowadzi
Na Małachowskiego
Na Krótkiej
Na Wojska Plskiego
Jest jakiś nowy gabinet na Szosie Zambrowskiej
Uważam że znajdziesz jak poszukasz, za dużo mniej niż 350 zł.
Pozdrawiam i życzę powodzenia.

przepraszam ja sie pomylilem bo napisalemcene ropomacicznego a sterylka to 250 przepraszam z gory...

Ja płaciłam za zabieg , też było ropomacicze tyle samo co kosztowałaby mnie sterylizacja, bo to jest ten sam zabieg usunięcie narzadów rodnych + antybiotyki. Zalaciłam 200 zł, Ale słyszałam że płacili i po 150 zł za nieduża suczkę. Ja sterylizowałam poza Łomżą. Jedyna rada to odwiedzic wszystkie gabinety.

Bardzo polecam lecznice na ul.Hipokratesa gdzie przyjmuje dr Leończuk gorąco polecam tego wspaniałego weterynarza od malutkiego ze swoją suczką do niego chodzę i nie mam najmniejszych zastrzeżeń , wręcz przeciwnie pozdrawiam ;]

Zabieg sterylizacji, nie jest trudny ani pracochlonny , jednak i to, mozna schrzanic. Ja nie moglabym stwierdzic, ze kazdy wet.dobrze zabieg wykona. Moze, jesli zalezy Ci na jak najmniejszym wydatku, poczekaj do marca -wiosna-to czas corocznej akcji sterylizacji zwierzat, a zabiegi beda kosztowac o polowe mniej niz norlmalnie. Pamietaj tez, ze gdy twoja suczka ma wiecej niz 5 lat, przygotowyjac ja do sterylki, najlepiej zrob jej wszystkie badania.Pozdrowionka!

Wszystko można zchrzanić, koleżanki pies padł TYLKO przy wyrywaniu zęba, u lekarza jednego z najwięcej wychwalanych w Łomży , nie wymieniam nazwiska, bo to nie jest w temacie.

Samanta59 a z jakiej ulicy ten lekarz???

Milusia, nie chcę podawać nazwiska, ani ulicy żeby temu lekarzowi nie szkodzić. Może 100 psom pomógł, a raz zchrzanił........ chciałam podać przykład, że i najlepszy lekarz, działając rutynowo może proste sprawy zaniedbać.

Dokladnie...lepiej nie mow, ale takie rzeczy sie zdarzaja...tylko to juz jego wielkie niedopatrzenie i cos skrajnego!

Polecam weterynarza na Woj. Polskiego. Jeden weterynarz chcial mojego psa uspać mówiąc co mu niby jest... Pojechalam na Woj. Polskiego i ten weterynarz od razu postawił zupełnie inną diagnozę i przystapił do leczenia. Podał kroplówki. Leczenie trwało jakiś czas jako że stan był poważny ale tylko dzięki temu panu pies żyje. Później byłam tam z psem na jeszcze dwóch innych zabiegach za każdym razem jestem bardzo zadowolona.

A ja polecam panie z lecznicy "Cztery łapy" na Hipokratesa 7 , a nawet podam numer telefonu, bo lekarki są warte zaufania: 086 2180566. Moje zwierzaki są tam pod stałą opieką, jestem bardzo zadowolony. Mój kocurek został tam wykastrowany, obyło się bez najmniejszych problemów. Koteczki też mam wysterylizowane i propaguję ten zabieg, bo odpowiedzialny właściciel musi zadbać, by na świat nie przychodziły kolejne pokolenia niechcianych zwierząt. A panów - przeciwników kastracji - uświadamiam, że zwierzaki nie podchodzą do seksu jak ludzie i nawet nie zauważą braku kawałka ciała.

Zbych

Najlepszymi fachowcami w Łomży są doktorzy Leończak i Rybaczyk ponieważ jako jedyni w Łomży mają zrobioną specjalizację chirurga. Doktor Leończak ma gabinet na ul. Hipokratesa, a doktor Rybaczyk niestety ale ma gabinet w Ostrołęce.

:)

byłam u p.leonczaka i fakt-przemiły lekarz wytłumaczył wszystko .super facet. miałam kiedys pieska i byłam na Krótkiej ale więcej tam nie pójdę zapłaciłam 100 ale nic nie pomógl .No jeszcze na Małacha jest nie drogi i dośc skuteczny /ten młodszy/ ale Leończak jest naprawde ok

Tylko Leończak !!!

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org