Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
kto przegra vhs na dvd |
Jak w temacie .Kaseta wymaga juz trochę dopracowania lata zrobiły swoje.Proszę o poważne oferty i cenę .Jakies dane do kontaktu .Pozdrawiam
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: kto przegra vhs na dvd |
ej podaj moze kwote jaką proponujesz za taką usługe bo nie wiem czy opłaca się angazowac wogle.w sumie dobry odtwazacz vhs plus karta tv i masz za darmo. ;]
|
|
Na allegro znajdziesz niedrogie oferty. ja właśnie dziś skorzystałam z tej usługi i jestem bardzo zadowolona, znalazłam tam propozycję, gdzie facet bierze tylko 15 zł za godzinę nagrania
|
|
Ale podaj jakies namiary na tego z allegro .Boję się,że zginie kaseta a takie opinie juz czytałem i co wtedy .kopiowac jej nie ma sensu bo jakosc bedzie już całkiem kiepska.Proszę jesli nikt tego nie zrobi o namiary pewnego usługodawcę z allegro .Mogę zaoferowac za zrobienie jej dobrze .Wyeliminowanie smużenia itp. 100zł .Wolałbym na miejscu bo zawsze to pewniej .Pozdrawiam
|
|
Al. Legionów 32 D , 15 zł za godzine.
|
|
Mieczkos nie wiem kiedy byłes na Al.legionów 32D ale teraz tam jest Trupek(jak był od lat)i SKOK .Dzieki za checi juz oddałem do lokalnego foto tam zrobią . Jednak Łomża to koniec świata a i tak ludzie jej nie znają .Pozdrowionka.
|
|
Mam odtwarzacz z możliwością przegrania bezpośrednio na DVD zależy ile masz materiału do przegrania jak coś to napisz mi na E-maila sz4k4l-85@tlen.pl (podam tam telefon) Jedyną przegraną jest rezygnacja, wszystko inne, to krok naprzód..
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |