piątek, 29 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
nowobogacki

hehe usmialem sie jaka dzis sytuacje zobaczylem otoz z nudow siedze sobie w domu i wygladam przez okno patrze a tuz obok mojego bloku przy smietniku zatrzymuje sie bmw x5 (nie na lomzynskich blachach)wysiada sobie gosciu wiek ok 30 lat zmierza ku bagaznikowi z ktorego wyjmuje dwa worki smieci po rozejrzeniu sie czy nikt nie widzi podbiega do smietnika i wyrzuca smieci w sumie to lepiej ze wyrzucil je do smietnika niz mialby wyrzucic je do lasu pokazuje to tylko nasze cechy narodowe niby tu bogacz wozi sie x5 a dziaduje na wiekszy kosz na swojej posiadlosci

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: nowobogacki

A to BMW nie było przypadkiem na rejestracji "NO XXXXX"?

Prowokator

Ja mogę opisywać to kilka dni...bym gadał i gadał... widzę często jak osoby bogate...z domków jednorodzinnych przyjeżdżają i wyrzucają śmieci..mówisz o dwóch worach... to pestka. Ja widziałem jak koleś przyjeżdżał do śmietnika 4 razy... tylne siedzenia były złożone, a bagażnik był zawalony wielkimi workami śmieci! Bezczelność! Kobieta z dzieckiem, jeszcze szkrab w wózku. Dzieciak siedział na śmieciach, za plecami miał śmieci, pod wózkiem śmieci i na raczkach wózka śmieci. I tak kilka razy dziennie nawet... czasami o północy. Gdy pokazałem koledze sytuację, którą widział na żywo...powiedział cytuję "Ja nie nazbierałbym tyle śmieci przez tydzień". Ja już się chyba z tym przyzwyczaiłem. Ale po podwyżkach za wywóz śmieci powinienem chyba mocniej reagować, bo takie podwyżki są w jakiejś części tym spowodowane.

otoz nie ani na blm poczatek zaczynal sie od litery R

Aha... i nie mówcie mi, że siedzę w oknie cały dzień, bo takie sytuacje są normą...

Ty masz śmietnik pod blokiem a on ma BMW x5...

ale za jego wywóz śmieci płacę ja i inni ludzie w spółdzielni...

Do Agent22 ,bardzo cie rozczaruje wscipska mała gnido siedząca w oknie [pewnie juz tam przyrosłaś na stale do tego okna] mieszkam w bloku nr.6
to chyba należny mi się tez wyrzucanie tam śmieci ? zamiast siedzieć w oknie i śledzić co robią sobie ludzie to idź do pracy i zarób sobie nawet na X6,co to za moda podpierdalać , podglądać ??? qrwa masz 22 lata i nie masz nic do powiedzenia o sobie tylko żyjesz życiem innych ludzi ,on podjechał , on wrzucil,itd, pewnie teraz siedzisz w oknie i patrzysz sobie co sąsiadka kupiła w K1, za chwilę opiszesz na forum ze bogaci kupują sobie po dwie wytłaczanki jajek bo cie stać tylko na jedną ,zal mi ciebie

Nic dodac nic ujac Agent22 MAMY CIE ;)...

proponuje wartę zorganizować przy śmietniku

Agent22 jak masz jaja to przeproś

ok MR.Y przepraszam jesli jest tak jak mowisz to sorry za wpis i cofam co powiedzialem po prostu zauwazylem fure ktorej wczesniej nie widzialem na osiedlu i uznalem ze cos jest nie halo a co do tego ze zazdroszcze ze ma bmw to cie rozczaruje wcale nie zrzera mnie zazdrosc z tego powodu ze komus zyje sie lepiej a jestem zadowolony ze komus sie udalo a tak wogole to nie zyje zyciem innych tylko opisalem pewna sytuacje ktora z opowiadan znajomych powtarza sie dosc czesto

ok uważam sytuacje ze niebyłą

ok ja przyznalem sie do bledu i sie tego nie wstydze...

@MR.Y

A tak z innej beczki, do kiosku też jeździsz samochodem?

GS a nie pomyślałeś że jechał gdzieś i się zatrzymał tylko przy tym śmietniku?

to az tak daleko mnial ze musial to do samohodu phac?

jedyny prawdziwy jasio :}

ale wam się problem zrobił, wyjaśniam wszystkim zainteresowanym,bodajże
wychodząc rano we wtorek z domu wziąłem ze sobą śmieci wrzuciłem do bagażnika, oskrobałem ładnie szyby i ruszyłem w miasto, o śmieciach zapomniałem do dzisiejszego dnia jak mi zaczęło jechać w samochodzie wiec szybko sobie przypomniałem co wożę ze sobą a ze pod 12stką ze śmietnika zrobili parking to muszę wyrzucać przy jedynce lub dziesiątce , a do kiosku tez jeżdżę, jak się ma to się jeździ panie GS

panie MR.Y to co do śmietnika, do kościółka i do kiosku bo wachy na wiecej nie styka co??? no ale ma sie BMW i to sie liczy, a to że niema na czym jezdzić to drobny szczegół !!

Szalony weź się zajmij czymś pożytecznym a nie siedzisz tu i pierd.....olisz
farmazony, jesteś kolejnym zrytym pacjentem który musi wszędzie wsadzić nos tam gdzie nie powinien,załóż sobie jakiś wątek pod tytułem "CZY PALACZ CO JEST SZALONYM GEJEM ?'' i tam wypowiadaj się do woli, a nie zajmujesz się czymś co cie nie dotyczy

Ale mi tu przestępstwo! Dobrze, że wyrzucił do śmietnika a nie gdzieś indziej. Co do mentalności Polaka, to popatrzcie na siebie szpicle i donosiciele. Robicie z niczego wielką aferę. Rozumiem nie chodzi o te śmieci, zazdrościcie mu tej BMki. Zal mi was!!! Idealny temat na forum:)))))))))))) Pozdro!

Zastanawiam się czy dobrze zrobiłem.Byłem pewnego razu nad rzeką,jestem wędkarzem,pozbierałem śmieci które ktoś zostawił iprzywiozłem do domu,oczywiście wyrzuciłem do śmietnika pod blokiem.

Zawsze niemcy kojarzyly mi sie z panstwem podpier.... Sam czesto bylem swiadkiem kiedy niemcy dzwonili na policje z prozaicznych powodow a tu prosze taka niespodzianka :)Chodz z drugiej strony patrzac to dobrze kiedy sasiad bacznie obserwuje swojego sasiada (przydaje sie podczas nieobecnosci w domu)

Popieram Kaz, wielki temat na forum. Jeśli ktoś by to wyrzucił w lesie czy innym miejscu to bym też potępił i opisał, a tutaj do śmietnika, no wielki problem, a może te śmieci powinny się znaleźć pod drzwiami założyciela tego postu, to wtedy by miał temat. Mało że siedzi gówniarz za ojca pieniądzew necie, korzysta też z neta i pisze takie bzdury bez sensu, bo jeśli ktoś jest zameldowany w innym miejscu jak Łomża, tam wynajął mieszkanie to ma te numery spoza Łomży, jeśli kupił auto to też ma inne numery i może być wiele innych powodów, a ty Agent22 bo taki masz nick to w porównaniu do 007 możesz tylko buty mu czyścić, ale jakby co to siedź dalej w tym oknie, może znajdziesz coś ciekawszego i wtedy awansujesz.

Wyrzucajmy śmieci oby do śmietnika a nie na ulicach czy w lesie.

Zazdrość ,zawiść cechy naszego wielkiego narodu.

http://main.sqipcom.com/?ref=TomHas

Dobra...osrał bmw i las... dobrze, że wyrzucają ludzie do śmietnika, oby tak dalej. Tylko dlaczego na koszt tych ludzi, którzy płacą za wywóz śmieci?! Jesteśmy innymi ludźmi? Podział na grupy?

pozdrawiam tego z BMW smieciarza . dziad !!!!!!!!!11

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org