środa, 27 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Gdzie oddac niepotrzebne rzeczy?

Mam troche ubranek i zabawek po dziecku.Gdzie mam to oddac?Szkoda mi wyrzucic do śmieci.Moze ktos z tego mialby pozytek?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Gdzie oddac niepotrzebne rzeczy?

mozesz oddać do caritasu na giełczyńskiej ewentualnie w domu pomocy społecznej na sikorskiego, tylko nie wrzucaj do kontererów na ciuchy bo nikt tego nie opróżnia

p.s gratuluje pomysłu, moze to kogoś na świeta uraduje, pozdrawiam

Dzieki szalony ,tak zrobie.Do tych kontenerow chyba nawet nie przyszloby mi do glowy ,zeby wrzucic.Mam wrazenie ,ze tam wszystyko gnije..brrr

http://pl.youtube.com/watch?v=8_hD79qsXiU

chociaz jeden sensny i powazny temat na tym forum ;-))

Adera grunt to dobry pomysl ;-)) takie inicjatywy powinny byc popierane ...

po cos cos wyrzucac jak innym moze sie przydac ;-)

możesz się zgłosić do kuratorów sądowych którzy mają pod opieką rodziny patologiczne i biedne .

wysmienity pomysl!!! pare ladnych lat temu zawiozlem do domu dziecka dwa czy trzy worki zabawek... wiecie ile radosci mialy te dzieciaki??? a przed swietami jeszcze bardziej beda sie cieszyc :-) tak latwo mozna dziecko uszczesliwic przez tak drobny gest!!! Ardea ... oby wiecej takich ludzi jak Ty!!!

mozesz tez dac ogloszenie na 4lomza-w dziale ogloszen-napewno ktos sie zglosi :)

albo polozyc przy smietniku, ostAatnio robilam porzadki wynioslam sterte ciuchow za pol godziny juz nic nie bylo.

Ja oddałam odzież do łomżyńskiego domu dziecka. Na pewno się przydała

Nie ma miłości, są ciężarówki ;)

W przedszkolu nr 4 na Spółdzielczej zbierana jest teraz odzież i zabawki dla potrzebujących dzieci. Sama mam zamiar oddać całe pudełko zabawek i ciuszków. Polecam!

można też na www.gratyzchaty.pl.

Ośrodek adopcyjno opiekuńczy ul. Skłodowskiej, chętnie przyjmą i przekażą komu trzeba ( samotne kobiety w ciąży, rodziny potrzebujące)

Albo też można zawieść straży miejskiej oni by sie przebrali za dzieci i nie było by ich widać zza radaru na zawadzkiej :-)

a gdzie jest dom dziecka w łomży bo chetnie zawioze zabawki i ubrania bo zawsze mam problem z oddawaniem ubran nie mam dla koga

dom dziecka w lomzy miesci sie na ulicy polnej obok szkoly podstawowej nr.5, jadac woj.polskiego w strone ostoleki po prawej stronie to jest chyba naprzeciwko kwadratowej lub nowoprojektowanej!

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org