Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Gdzie oddac niepotrzebne rzeczy? |
Mam troche ubranek i zabawek po dziecku.Gdzie mam to oddac?Szkoda mi wyrzucic do śmieci.Moze ktos z tego mialby pozytek?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Gdzie oddac niepotrzebne rzeczy? |
mozesz oddać do caritasu na giełczyńskiej ewentualnie w domu pomocy społecznej na sikorskiego, tylko nie wrzucaj do kontererów na ciuchy bo nikt tego nie opróżnia p.s gratuluje pomysłu, moze to kogoś na świeta uraduje, pozdrawiam
|
|
Dzieki szalony ,tak zrobie.Do tych kontenerow chyba nawet nie przyszloby mi do glowy ,zeby wrzucic.Mam wrazenie ,ze tam wszystyko gnije..brrr
|
|
http://pl.youtube.com/watch?v=8_hD79qsXiU
|
|
chociaz jeden sensny i powazny temat na tym forum ;-)) Adera grunt to dobry pomysl ;-)) takie inicjatywy powinny byc popierane ... po cos cos wyrzucac jak innym moze sie przydac ;-)
|
|
możesz się zgłosić do kuratorów sądowych którzy mają pod opieką rodziny patologiczne i biedne .
|
|
wysmienity pomysl!!! pare ladnych lat temu zawiozlem do domu dziecka dwa czy trzy worki zabawek... wiecie ile radosci mialy te dzieciaki??? a przed swietami jeszcze bardziej beda sie cieszyc :-) tak latwo mozna dziecko uszczesliwic przez tak drobny gest!!! Ardea ... oby wiecej takich ludzi jak Ty!!!
|
|
mozesz tez dac ogloszenie na 4lomza-w dziale ogloszen-napewno ktos sie zglosi :)
|
|
albo polozyc przy smietniku, ostAatnio robilam porzadki wynioslam sterte ciuchow za pol godziny juz nic nie bylo.
|
|
Ja oddałam odzież do łomżyńskiego domu dziecka. Na pewno się przydała ___________________________________________________________ Nie ma miłości, są ciężarówki ;)
|
|
W przedszkolu nr 4 na Spółdzielczej zbierana jest teraz odzież i zabawki dla potrzebujących dzieci. Sama mam zamiar oddać całe pudełko zabawek i ciuszków. Polecam!
|
|
można też na www.gratyzchaty.pl.
|
|
Ośrodek adopcyjno opiekuńczy ul. Skłodowskiej, chętnie przyjmą i przekażą komu trzeba ( samotne kobiety w ciąży, rodziny potrzebujące)
|
|
Albo też można zawieść straży miejskiej oni by sie przebrali za dzieci i nie było by ich widać zza radaru na zawadzkiej :-)
|
|
a gdzie jest dom dziecka w łomży bo chetnie zawioze zabawki i ubrania bo zawsze mam problem z oddawaniem ubran nie mam dla koga
|
|
dom dziecka w lomzy miesci sie na ulicy polnej obok szkoly podstawowej nr.5, jadac woj.polskiego w strone ostoleki po prawej stronie to jest chyba naprzeciwko kwadratowej lub nowoprojektowanej!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |