Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Jarmark Europa - Gdzie jest ? |
WItam. Orientuje sie ktos gdzie został przeniesiony Jarmark Europa w Warszawie ? Chodzi mi o sprzedawcow (głownie czarnoskorych) ktorzy handlowali na stadionie dzisieciolecia w Warszawie. Gdzie ich teraz szukac ? <-_->
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Jarmark Europa - Gdzie jest ? |
Szukaj ich dalej, przy Stadionie. Na dzień dzisiejszy Jarmark jako taki nie został jesczze nigdzie przeniesiony.
|
|
jarmark jest nadal tam gdzie byl. Z tego co wiem to jeszcze jakis czas tam bedzie. A tych czarnoskorych nadal tam pelno
|
|
a co podobaja sie murzyni ? sajmon mol juz siedzi mozesz go szukac po zakladach karnych
|
|
A tobie się podobają??
|
|
a ksiazek piszesz ? ...
|
|
No
|
|
jarmark jak był tak tak jest i ciekawe czy w ogóle zostanie zlikwidowany, dla mnie to mogą go już teraz zrównać z ziemią , bród smród , przejdzcie się tam w niedziele po południu niezły śmietnik na marginesie to ludzie ładny z tego mają hajs , nie jeden polak chciałby mieć taki samochód jak te wietnamce
|
|
"Autor: Kamil_rfom_mc (80.240.162.---) Data: 15-12-08 12:14 a co podobaja sie murzyni ? sajmon mol juz siedzi mozesz go szukac po zakladach karnych" Nie siedzi, bo nie zyje od paru miesiecy.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |