piątek, 11 lipca 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Boguski

Widac coraz lepiej mu sie powodzi. Gratulacje dla niego i oby tak dalej:
http://mundial.wp.pl/kat,1728,title,W-niedziele-pilkarska-kadra-konczy-sezon,wid,10658378,wiadomosc.html?ticaid=17242

W niedzielnym spotkaniu towarzyskim polska reprezentacja pokonała w Belek koło Antalyi Serbię 1:0. W meczu zagrali zawodnicy, wyróżniający się w Ekstraklasie, a jedyną bramkę zdobył Rafał Boguski z Wisły Kraków.
(...)
Bramka padła w 52. minucie, gdy Boguski przyjął prostopadłe podanie w polu karnym i oddał strzał, którym przelobował Stojkovica.

W koncu juz reprezentacja:)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Boguski

Boguski strzelił piekna bramkę. wydaje mi sie ze moze na stale zagoscic w reprezentacji Polski.

Brawo Rafał!! I pomyśleć, że jeszcze 3 lata temu grał u nas.:)

Rafał dobrze zrobił, że przeszedł do Wisły Kraków. Mam nadzieję, że jeszcze kilka bramek strzeli w kadrze - a jeszcze lepiej jakby strzelił bramki w meczach eliminacyjnych do MŚ.

Zgadzam sie z przedmówca.Bardzo dobry krok to przejscie do Wisły.Tu juz niewiele mógł osiągnąć o w Krakowie ma szansę na piękną kariere.Oby tylko nie uciekł na zachód za wczeniesnie.Ostatnio cos słyszałem o jego przejsciu do AC Parma.Jesli wiecie czy to aktualne to napiszcie cos na ten temat.

Pozdro dla wszystkich ŁKS Łomża fans!!!

Przejście do Wisły to ważny moment w jego karierze, ale wg. mnie chłopak bardzo rozwinął się w Bełchatowie. Walczył o mistrzostwo w lidze oraz w pucharach. Okres wypożyczenia Rafała do "gieksy" skończył się wtedy, kiedy też skończyła się dobra passa tego zespołu. Rafał miał szczęście grać w najlepszych polskich klubach w czasach ich chwały. Przykładem jest GKS (walczył o mistrza z zagłębiem), Wisła(mistrz). Do tego doszła reprezentacja... Teraz pozostało aby chłopak uważał żeby nie zmarnował się za granicą

Jeśli faktycznie przejdzie do AC Parma to Jego kariera przestanie się rozwijać a słuch o Nim zaginie..

BRAWO DZIKI ;)

Wyłącznie swoją pracą na to zasłużył i tylko pozostał żal że nie reprezentuje ŁKS-u, ale tu by się z pewnością zmarnował, jego stać na coś więcej.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

różne
Sprzedam ule wielkopolskie nowe i używane.
tel. 600594748
auto-moto
Serwis klimatyzacji samochodowych. Napełnianie, odgrzybianie, sprawdzanie szczelności, naprawa.
tel. 509065500
usługi
Przygotuję mieszkanie do remontu, kucie posadzek, terakoty, glazury itp. Wywiozę meble, wyniosę gruz. Sprzątanie, piwnic, garaży, strychów działek.
tel. 607098758
Więcej ogłoszeń

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org