środa, 27 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Boguski

Widac coraz lepiej mu sie powodzi. Gratulacje dla niego i oby tak dalej:
http://mundial.wp.pl/kat,1728,title,W-niedziele-pilkarska-kadra-konczy-sezon,wid,10658378,wiadomosc.html?ticaid=17242

W niedzielnym spotkaniu towarzyskim polska reprezentacja pokonała w Belek koło Antalyi Serbię 1:0. W meczu zagrali zawodnicy, wyróżniający się w Ekstraklasie, a jedyną bramkę zdobył Rafał Boguski z Wisły Kraków.
(...)
Bramka padła w 52. minucie, gdy Boguski przyjął prostopadłe podanie w polu karnym i oddał strzał, którym przelobował Stojkovica.

W koncu juz reprezentacja:)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Boguski

Boguski strzelił piekna bramkę. wydaje mi sie ze moze na stale zagoscic w reprezentacji Polski.

Brawo Rafał!! I pomyśleć, że jeszcze 3 lata temu grał u nas.:)

Rafał dobrze zrobił, że przeszedł do Wisły Kraków. Mam nadzieję, że jeszcze kilka bramek strzeli w kadrze - a jeszcze lepiej jakby strzelił bramki w meczach eliminacyjnych do MŚ.

Zgadzam sie z przedmówca.Bardzo dobry krok to przejscie do Wisły.Tu juz niewiele mógł osiągnąć o w Krakowie ma szansę na piękną kariere.Oby tylko nie uciekł na zachód za wczeniesnie.Ostatnio cos słyszałem o jego przejsciu do AC Parma.Jesli wiecie czy to aktualne to napiszcie cos na ten temat.

Pozdro dla wszystkich ŁKS Łomża fans!!!

Przejście do Wisły to ważny moment w jego karierze, ale wg. mnie chłopak bardzo rozwinął się w Bełchatowie. Walczył o mistrzostwo w lidze oraz w pucharach. Okres wypożyczenia Rafała do "gieksy" skończył się wtedy, kiedy też skończyła się dobra passa tego zespołu. Rafał miał szczęście grać w najlepszych polskich klubach w czasach ich chwały. Przykładem jest GKS (walczył o mistrza z zagłębiem), Wisła(mistrz). Do tego doszła reprezentacja... Teraz pozostało aby chłopak uważał żeby nie zmarnował się za granicą

Jeśli faktycznie przejdzie do AC Parma to Jego kariera przestanie się rozwijać a słuch o Nim zaginie..

BRAWO DZIKI ;)

Wyłącznie swoją pracą na to zasłużył i tylko pozostał żal że nie reprezentuje ŁKS-u, ale tu by się z pewnością zmarnował, jego stać na coś więcej.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org