Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Ubezpieczenie na życie w PZU |
Witam, Czy ktoś miał wykupiona w PZU przez rodziców polise zaopatrzenia dzieci i po latach dostał marne grosze... i odwołania nie pomagają... Co zrobic w takiej sytuacji? Słyszałem ze niektórzy wystepują do sądu? czy ma to sens? ile kosztuje i jak to zrobić? jak dłógo to trwa? Prosze o jakies wskazówki, opinnie, doświadczenia:) Dzieki:) Fiku
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Ubezpieczenie na życie w PZU |
Nie tylko ty masz z PZU problem! Ale na pocieszenie powiem ci ze zadna z ubezpieczalni nie wywiazuje sie do konca... Niestety trzeba dokladnie przeczytac umowe ubezpieczenia lub dac ja prawnikowi do przejrzenia zaplaci c pare zlotych i niech on stwierdzi na czym stoisz!!! wtedy powie ci czy warto zakladac sprawe czy dac se spokoj! pomogl bym ci z checia ale kazda umowa jest inna i czesto sie zmienia wiec niewiem dokladniej co wybraliscie! jesli bedziesz mial ochote przejsc sie do prawnika moge podac ci imie i nazwisko, numer tel. na meila oczywiscie , mojego adwokata ktory napewno ci w tym pomoze! pozdro i powodzenia
|
|
hmm umowa byla wybrana 18 lat temu, wiec niewiem... ale jesli mogłyś mi podac tego prawnika i jego numer tel to chetnie sie przejde do niego, może on by mi pomógł i okreslił czy warto zaczynac czy nie? Fiku
|
|
Magdalena Nosalik-Stachowiak, ma biuro na ulicy dwornej przy ksiegarni obok katedry na I pietrze po lewej stronie do konca!!! Jest bardzo sprytna wiec polecam i powodzenia!!!
|
|
Ok, dzięki:))) Fiku
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |