niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Lodwisko

Czy wie ktoś czy jutro zostanie otwarte lodwisko.??

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Lodwisko

hmm jeśli będzie taka pogoda jak dzisiaj a ma być to nie liczyłbym na to

Ja już sama nie wiem tu pisze że w przyszłym tygodniu je otworzą, a w radiu gadają że jutro będzie otwarte. Zobaczymy jutro jak to będzie.

gotowe jestjuz dzis kto ma swoje łyzwy moze iśc posmigac "nielegalnie" hehe a otwarcie jest jutro ale pogoda sie nie zapowiada najlepiej.

W Polsce chyba już nigdy nie doczekamy się ,,prawdziwej''zimy ,a dokładniej na naszym podlasiu :( :( :(

Pomysłowo.

a sory nie zauważyłem informacji więc pewnie w przyszłym tygodniu będzie niestety

Dobra tam, bądżmy dobrej myśli ;).
Jak dużo ludzi jutro przyjdzie to "może" je otworzą ;).

Z tego co dopiero się zorientowałam to jutro ma padać tylko do 6 rano, a póżniej ma byc pochmurno ale bez opadów. Więc może jednak otworzą te lodowisko ;P.

Z tego co dopiero się zorientowałam to jutro ma padać tylko do 6 rano, a póżniej ma być pochmurno ale bez opadów. Więc może jednak otworzą te lodowisko ;P.

Urząd Miejski na swojej stronie internetowej podał, że otwarcie lodowiska odbędzie się za tydzień:
Nie odbędzie się, zaplanowane na 6 grudnia, uroczyste otwarcie lodowiska miejskiego w Łomży. Z powodu całotygodniowych opadów deszczu nie udało się odpowiednio zmrozić tafli lodowiska i przy obecnych prognozach pogody nie ma szans, by udało się je przygotować do jutrzejszego południa. Lodowisko zacznie funkcjonować najprawdopodobniej dopiero za tydzień, od 13 grudnia 2008r.
http://www.lomza.pl

_________________________________________________________________________________

...a na drzewach zamiast liści będą wisieć komuniści...

@Dobromir
podlasie nigdy nie bylo i nie bedzie nasze. jestesmy w woj. podlaskim, ale nie na podlasiu!!!!! tam niech sobie pada :) a u nas na Mazowszu czekamy na lepsza pogode :)

Żaden z naszych panów PREZYDENTÓW nie pomyślał, by się tym wczesniej zainteresować- za to nie zapomnieli o podwyżkach dla siebie.

Można było przecież zrobić przygotowania dużo wcześniej, widać jednak że po za końcem swego nosa to nic nie widzą. Zimy jak do tej pory nie było i można było przewidzieć że pogoda nie dopisze - no chyba że liczyli na to że w ostatnią noc przyjdzie do nas mróz....i lodowisko samo się zrobi:)

Może jednak za dużo wymagamy od naszych kochanych władz.???!!!!

pozdr.

Ans ***** tam na kłudke. Bez puca!

Pomysłowo.

szkoda a już miałem ochote pojezdzic na łyżwach :(

@Dobromir zabraklo ci rzeczowych argumentow? slabiutko, oj slabiutko :)

ANS pedale i geju pierd ol sie w kącie ze starą bo twoja stara cie po nockach po burdelach ciąga i z tego wszystkie najabało ci sie w bani. hiiehehe

Pomysłowo.

otwarcie 14 w niedziele

Nie w niedziele, a w sobote...

@Dobromir jestes mniej inteligentny niz myslalam. Szkoda. Wspolczuje ludziom, ktorzy Cie urodzili i ktorzy Cie znaja. Zal.pl

jak ja bym wiedzial, ze bede mial takie dziecko...to zdecydowanie spuscilbym sie za kanape...

Boże ludzie nie macie co robić tylko się na forum jeżdzić? Spotkajcie się oko w oko i tam się kłucie. I ciekawe czy by było tak samo jak tu? Wątpie w to!

@slodka-trucizna zauwazylas, ze zwrocilam mu tylko uwage, iz nie jestesmy na podlasiu, a on od razu zaczal mnie wyzywac? po tych jego dwoch postach wroze mu prezydenture albo na ukochanym podlasiu albo panstwowa. Nie wyzwalam go i nie mam zamiaru tego robic. Zareagowalam jedynie na to, co napisal pod moim adresem. Nie uzyl ani jednego argumentu, nie podjal zadnej proby konwersacji. Jedyne co potrafil splodzic to wyzwska. Po prostu mi go zal.

Spy ludzie którzy cię znają mają wielki probelm bo jesteś jak pasożyt i taki przydupas. Poza tym to prawda ,ze twój stary mógł się spuścić na kanape...nie było by takiego ścierwa!

Pomysłowo.

W Białymstoku również ze względu na warunki atmosferyczne otwarcie lodowiska przesunięto o tydzień:
http://www.wspolczesna.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20081206/REG00/114169996
angelika1007 jak widzisz, tam też "żaden z panów prezydentów nie pomyślał, by się tym wcześniej zainteresować"

____________________________________________________________________________________________________________________________

...a na drzewach zamiast liści będą wisieć komuniści...

mogli by je otworzyc juz w tygodniu jesli będa warunki a uroczyste otwarcie zrobic w sobote czy tam niedziele :)

a co to za roznica... czy otworza w poniedzialek czy niedziele
jak bylo w tamtym roku na koncu to nie przychodzil rawie nikt ... a teraz to tydzien was zbawi

ja chodziłem do samego konca ;)

"angelika1007 jak widzisz, tam też "żaden z panów prezydentów nie pomyślał, by się tym wcześniej zainteresować""

W Warszawie lodowiska ruszyły bez problemu, widać jak sie chcę to można.

angelika1007 zgrywasz sie ? czy naprawde masz zerowy iloraz inteligencji i piszesz jak ci sie wydaje nie majac pojecia ?

powodem nie bylo temperatura... bo od tego sa agregaty ktore chlodza... i nie chodzi ze bylo wczesniej tylko przeszkoda byl deszcz.. ktory padajac rozbijal mrozaca sie tafle... a chyba nikt parasola nad lodowiskiem nie ptworzy
wy tylko potraficie szukac dziury w calym ....

w tamtym roku lod byl dla was za dziurawy to jest maszyna do czyszczenia i rownania ....

moze nazekajcie ze pada to za rok postawia zadaszenie

to pozniej bedzie przeszkadzac ze wieje to wam sciany beda dorabiac ...
to jest lodowisko na zewnatrz wiec duzo zelazy od pogody a na pogode to nikt nie ma wplywu ...

wczesniej sie zainteresowac .. a wiesz ile energii dziennie pochlania chlodzenie tafli ?
proste mogli zaczac i miesiac temu tylko po co ? jak pada to nikt nie bywa na lodowisku trzeba bylo w deszczowy dzien byc w tamtym roku na lodowisku i bys zobaczyla jakie to bylo oplacalne ..
2 max 3 osoby na godzine .... placac po 2 zl wiesz jaki to majatek ?

Jak wrażenia na temat lodowiska?
Był już ktoś z was wczoraj?
Ja byłam i jest super ;).

ja byłem dziś i lodowisko jest OK na pewno lepsze niż w roku ubiegłym:) Łyżwy z wypożyczalni.... szkoda gadac tępe jak nasze władze:) No i dużo więcej oczekiwałem od tej przebierali, poczekalni czy jak to się tam nazywa:) Ale ogólnie jest spoko tylko trzeba sobie łyżwy zakupic:)

w lyzwach jak by ludzie jezdzili tylko po lodzie byloby ok ... ale jak pozyczaja i mongoly zeby pobiegac po betonie wkolo albo do samochodu czy gdzies indziej to jak moze to byc sliskie ?

w ostatecznosci przydałaby się jeszze taka zamykana szafka na pieniądze (coś takiego jak w stokrotce na zakupy to tutaj na buty hehe)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org