Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
kebap |
bylktos z was w tym kebabie na ksieznej anny ?? bo widze reklame wlasnie , i tak smakowicie wyglada ze nie wiem czy sie nie skusic ;]
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: kebap |
odradzam mięso do dupy, i na walą Ci dużo kapusty jak dla świniaka
|
|
Mięso przemielone i tak cienko pokrojone, że ciężko na widelec złapać.
|
|
co to jest KEBAP ?
|
|
"Kebab (kebap) – potrawa kuchni orientalnej. Określenie obejmuje ponad dwadzieścia odmian tej potrawy (m.in. ıskender kebap, adana kebabı czy şiş kebap [szisz kebap]) i nie jest jednoznaczne." Wikipedia.pl -- Samotność to emocjonalna trzeźwość.
|
|
okropienstwo!!! zatrułam sie nim!
|
|
najlepszy kebab w miescie a takich sosow nikt nie ma jak oni duze porcje przyrządzone ze smakiem nie to co te swinskie czy kurczakowe kebaby DONER RULEZ polecam go
|
|
na poczatku byl dobry a teraz do d..py... ludzie jedzcie do ostroleki czy ostrowii tam sa smaczne kebaby:) u nas kicha i tyle:( na ks anny salata chca zapchac a miesa trzeba szukac bigi2004
|
|
I tak najlepszy kebab jest na rogu przy wjeździe na dworzec :)
|
|
Są gusta i guściki a o gustach podobno się nie rozmawia ;) Mi osobiście kabab tam smakował ;) Ale najlepiej zrobisz idąc sam ;) Pozdrawiam
|
|
bleeeeeeeee wystarczy , że raz byłem i już w życiu nie będe :-/ tak jak ktoś wyżej napisał , to samo miałem....
|
|
...znaczy sie SRAKA ??;P
|
|
znaczy sie sfinstwo jedyny prawdziwy jasio :}
|
|
osobiscie nie jadlam tam kebaba ale jadlam zestaw mix w ktorym zawiera sie mieso kebab frytki i 3 rodzaje surowek i te zestway maja naprawde swietne i smaczne miesa i frytek duzo Niewiem jak to ejst z kebabem ale do tego zestawu miesa nie żaluja i jest smaczne:))
|
|
Na księżnej anny kebab zryty. Najpierw jesz samo kapuste potem same ogory, mieso, znowu kapucha itd.
|
|
bo głąby jesteście he i kebaba kupujecie trzeba tam wziąc zestaw fryty miecho surówa wtedy to jest szamka chyba fryty i mięso kosztuje 8.50 zł i nigdzie w lomzy za taka kase nie dostaniesz takiej gory szamy i to tak smacznej. :) w reklamie teraz jest napisane ze taki zestaw z surówka 10,50 wiec tego sprobojcie a nie jakies tam kiebaby.
|
|
ja tam jadam Tortille 9,5 zł calkiem smaczna i najesc sie mozna niezle Łomża leży na Mazowszu !
|
|
mi osobiscie sie odechcialo jesc na sam widok tej mielonki.
|
|
jasiu smietana ty ku.rwa suczy łbie smierdzący !!!!! klekaj do miecza scierwojadzie za.je.bany !!!!!!!!!!!1
|
|
jasiu nazwisko masz po ojcu ???
|
|
no i o co wam chodzi..?
|
|
ten jasiu, jakzesz mnieon wkurwia!!!!
|
|
To tam mnie kiedyś powiedzieli , że nie sprzedadzą i żebym ganiał po drobne. Gdy z wielką łaska podano mi nr tel. do właściciela , ten stwierdził , że tak może być i trudno. Nie polecam.
|
|
pewnie z rana przyszedłeś że wydać nie miały ... osobiście mi ten kebab smakował i dziewczyny były bardzo miłe i nie wiem po co wogóle ten temat Najlepszy kebab w łomży i niezgodze się z opiniami wyżej ... Zajmijcie sie lepiej innymi rzeczmi albo sami sobie obiad ugotujcie a nie narzekacie na jakies jedzenie ...!!
|
|
ludzie dobry żarcie to dużo mięsa? co za prymitywy. Nasza bis
|
|
Bzdura , jeżeli jesteś właścicielem , to wiesz o której dzwoniłem. Jeszcze raz , obsługa arogancka , właściciel ignoruje skargę klienta. Nie polecam. Nie chciałem prowokować , inni to zrobili.
|
|
ale sie sfinio bulwersujesz jedyny prawdziwy jasio :}
|
|
a Ty fin po kim masz nazwisko? muj sonsiad tak na psa wolal. czyrzby ktos w domu lubil nadto zwierzenta i nie mugl? jedyny prawdziwy jasio :}
|
|
Kebab w Białymstoku na dworcu....tylko nie w POLICYJNEJ BUDCE hehe.... osoby które go przygotowują zawsze 3 razy pytają czy sos pikantny....4 raz juz nie pytają tylko nim polewaj...a gdy już strawisz i siadasz na sedes...hehe to uważaj...pieczenie jest przerażające - ten sos ma podwyższoną zawartość tabasco lub czegoś w tym rodzaju. Aczkolwiek porcje duże i mały kebab tam jest wielkości naszych dużych kebabów...a poza tym mięso nie pływa w sosach tylko jest nimi polane...no i o dziwo kapusta nie puszcza soków jak w naszych rodzimych budkach :) Stop debilizmowi!!!
|
|
jasiu ty masz nazwisko po ojcu , czyli smietane po ojcu masz !!!1 tzn opier.dalasz mu pale az echo idzie !!!! juz od dawna wiadomo ze lubisz czuc swiezy sos lagodny na twarzy !!!1
|
|
jasiu ty masz nazwisko po ojcu , czyli smietane po ojcu masz !!!1 tzn opier.dalasz mu pale az echo idzie !!!! juz od dawna wiadomo ze lubisz czuc swiezy sos lagodny na twarzy !!!1
|
|
jasiu, kiedys dowiem sie co ty jestes za jeden i utniemy sobie pogawędke ;]]
|
|
jajka sobie utnij :) jedyny prawdziwy jasio :}
|
|
utne i wsadze twojej starej w dupe !!! jak dla niej normalka tylko ze bez baterii :]]
|
|
szymon81 jeśli mówisz o ostrym sosie to ja moge potwierdzić.U Cygana 24H przy ratuszu w Olsztynie. http://main.sqipcom.com/?ref=TomHas
|
|
heh ! no widzisz nie trudno odszukać bardzo PIKANTNE kebaby :) jak kto lubi..jeden czosnek..inny zamiast mięsa cebulę ale to prawda..sos bywa esencją smaku...i sos sosowi nie jest równy. A łomżyńskie sosy są nijakie..zatem popieram jak najbardziej trudne poranki :):):):) Bynajmniej przez 2 dni pamięta się ten smak haha;p pozdrawiam :) Stop debilizmowi!!!
|
|
jak z początku był baaardzo smakowity, jadałem tam prawie codzinnie, tak od 2 miesięcy moja noga nawet tam nie postawi, a jest to skutkiem zatrucia się tym mięsem, które zapewne nie było "dzisiejsze" i świeże.
|
|
srebab u mnie w piwnicy ze szczuroluda najlepsiejszy, a sosy sami sobie z podniecenia napapciajcie z krocza, a gdzie najlepsza kaszanka ?? bo co niektórzy chwalą u murzyna kaszane, oko jebcy.
|
|
na przeciwko statoilu,yamyy kebab bar boski
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |