wtorek, 26 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Mieszkanie

Czy ktos z Was drodzy forumowicze orientuje sie w obecnych cenach mieszkan - tych na wynajecie, oraz tych "pod zapisy" w spoldzielniach i do kupienia "z drugiej reki". Interesuje mnie lokalizacja, cena - ewentualny metraz (ilosc pokoi) itp.
Niestety nie mam rozeznania w rynku mieszkaniowym Łomzy, licze wiec na wiarygodne w miare informacje.

°°°°°°°°°°
... evaa ...

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Mieszkanie

Ostatnio moi znajomi kupili mieszkanie na Niemcewicza, takie małe ciasne m4, dali 80 tys.

Zadzwoń do spółdzielini i przejrzyj ogłoszenia to może się wkońcu zacznesz oriętować.

Od dziś nie będę miła!

Zadzwoń do spółdzielini i przejrzyj ogłoszenia to może się wkońcu zacznesz oriętować.

Od dziś nie będę miła!

Od dziś nie będę miła!

Zadzwoń do spółdzielini i przejrzyj ogłoszenia to może się w końcu zaczniesz oriętować.

Od dziś nie będę miła!

majorka daj sobie siana i naucz się pisać po polsku.

Pozdrawiam

Majorka chacialam zauwazyc ze post ten jest kierowany do ludzi ktorzy maja cos do powiedzenia w tym temacie - prosze nie odzywaj sie wiecej.

°°°°°°°°°°
... evaa ...

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org