czwartek, 28 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
premio racis

co myslicie o wymianie opon tam.ja bylam ,wymienilam i polecam!!!

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: premio racis

Kasienka, Aneta, czy jak Ci tam :) Wymiana opon to dość prosta czynność w wykwalifikowanym warsztacie :) Cieszymy się z Tobą :)

--
Samotność to emocjonalna trzeźwość.

CIENIASY.JA WYMIENIAŁEM OLEJ U NICH I NIE SPUŚCILI WSZYSTKIEGO I DOLALI MI ZA DUŻO OLEJU.ZNAJĄ SIĘ NA SRANIU.A OPONY TO WSZĘDZIE WYMIENIAJĄ DOBRZE.NA SIKORA POLECAM.

a ja bylem i jestem zadowolony z obslugi i cen.

kasienkaa oni też polecają ciebie :)

JAK TAM OBSŁUGA DWÓCH MŁOTÓWI MŁOTKÓWA!

A ja tam jestem również zadowolony z obsługi w Premio.
Za to mam złe wrażenia z wizyty na Sikoraka obok straży. Porażka.

ja tez polecam.dobre ceny i normalni ludzie

uważam, że obsługa (wiedza na temat opon) jest ok. Nie wymieniałem tam oleju więc nie wypowiadam się w tym temacie . Twoje obraźliwe słownictwo (radimp) jest conajmniej nie na poziomie i świadczy tylko o Tobie.

NIE MASZ RACI POOL I ŁOMŻA MOJA-NA SIKORAKA NIE SPRZEDAJĄ STARCH OPON A JA U NICH KUPIŁEM STARE Z 2005R.DOPIERO KUMPEL MI POKAZAŁ JAK SIE SPRAWDZA OPONKI.POJECHAŁEM I POKAZAŁEM I NIE CHCIELI WYMIENIĆ.PO WIELKIEJ WOJNIE WYMIENILI.-PORAŻKA!

Czyli kupiłeś nowe opony a nie stare.Trzy lata od daty produkcjii liczą się jeszcze jako nowe .2005rok-2008rok 3 lata.Tak więc jakieś brednie piszesz.Poczytaj trochę !!!!!
http://www.motoryzacja24.pl/waznosc_nowych_opon.htm

Ciekawy artykuł

MARKAC a co cie to obchodzi jak ja mam na imię.Bylam ich klijentką i będę i będę ich polecać ,a w warsztacie samochodowym to wymień sobie sam opony bo o ile sie orientuje to nie kazdy zakład ma wyważarke!!!!!!

Szczerze, to mnie nie obchodzi jak się nazywasz, ale jeśli podajesz się na forum za kogoś innego, niż jesteś w rzeczywistości, to równie dobrze możesz być właścicielem chwalonej pod niebiosa firmy.

--
Samotność to emocjonalna trzeźwość.

Nikt ich nie wychwala pod niebiosa ale każdy ma prawo do wypowiedzi. Jeden będzie zadowolony inny nie. Ilość wypowiedzi negatywnych czy też pozytywnych w pewnym sensie świadczy o ich rzetelności lub przeciwnie. Jak zwykle przy kontrowersyjnych tematach padają opinie , że jak chwalą to na pewno sami właściciele piszą. Nie znam firmy idealnej. Każda ma swoich zadowolonych klientów jak i tych rozczarowanych . Na szczęście każdy z nas ma wybór a tego typu firm w Łomży jest kilka .

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org