Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
premio racis |
co myslicie o wymianie opon tam.ja bylam ,wymienilam i polecam!!!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: premio racis |
Kasienka, Aneta, czy jak Ci tam :) Wymiana opon to dość prosta czynność w wykwalifikowanym warsztacie :) Cieszymy się z Tobą :) -- Samotność to emocjonalna trzeźwość.
|
|
CIENIASY.JA WYMIENIAŁEM OLEJ U NICH I NIE SPUŚCILI WSZYSTKIEGO I DOLALI MI ZA DUŻO OLEJU.ZNAJĄ SIĘ NA SRANIU.A OPONY TO WSZĘDZIE WYMIENIAJĄ DOBRZE.NA SIKORA POLECAM.
|
|
a ja bylem i jestem zadowolony z obslugi i cen.
|
|
kasienkaa oni też polecają ciebie :)
|
|
JAK TAM OBSŁUGA DWÓCH MŁOTÓWI MŁOTKÓWA!
|
|
A ja tam jestem również zadowolony z obsługi w Premio. Za to mam złe wrażenia z wizyty na Sikoraka obok straży. Porażka.
|
|
ja tez polecam.dobre ceny i normalni ludzie
|
|
uważam, że obsługa (wiedza na temat opon) jest ok. Nie wymieniałem tam oleju więc nie wypowiadam się w tym temacie . Twoje obraźliwe słownictwo (radimp) jest conajmniej nie na poziomie i świadczy tylko o Tobie.
|
|
NIE MASZ RACI POOL I ŁOMŻA MOJA-NA SIKORAKA NIE SPRZEDAJĄ STARCH OPON A JA U NICH KUPIŁEM STARE Z 2005R.DOPIERO KUMPEL MI POKAZAŁ JAK SIE SPRAWDZA OPONKI.POJECHAŁEM I POKAZAŁEM I NIE CHCIELI WYMIENIĆ.PO WIELKIEJ WOJNIE WYMIENILI.-PORAŻKA!
|
|
Czyli kupiłeś nowe opony a nie stare.Trzy lata od daty produkcjii liczą się jeszcze jako nowe .2005rok-2008rok 3 lata.Tak więc jakieś brednie piszesz.Poczytaj trochę !!!!! http://www.motoryzacja24.pl/waznosc_nowych_opon.htm
|
|
Ciekawy artykuł
|
|
MARKAC a co cie to obchodzi jak ja mam na imię.Bylam ich klijentką i będę i będę ich polecać ,a w warsztacie samochodowym to wymień sobie sam opony bo o ile sie orientuje to nie kazdy zakład ma wyważarke!!!!!!
|
|
Szczerze, to mnie nie obchodzi jak się nazywasz, ale jeśli podajesz się na forum za kogoś innego, niż jesteś w rzeczywistości, to równie dobrze możesz być właścicielem chwalonej pod niebiosa firmy. -- Samotność to emocjonalna trzeźwość.
|
|
Nikt ich nie wychwala pod niebiosa ale każdy ma prawo do wypowiedzi. Jeden będzie zadowolony inny nie. Ilość wypowiedzi negatywnych czy też pozytywnych w pewnym sensie świadczy o ich rzetelności lub przeciwnie. Jak zwykle przy kontrowersyjnych tematach padają opinie , że jak chwalą to na pewno sami właściciele piszą. Nie znam firmy idealnej. Każda ma swoich zadowolonych klientów jak i tych rozczarowanych . Na szczęście każdy z nas ma wybór a tego typu firm w Łomży jest kilka .
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |