poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
tor gokartowy

jak tam wasze opinie na temat dzisiaj otwartego toru na poznańskiej???

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: tor gokartowy

niczego sobie, chodź jeszcze nie jeździłam tylko patrzyłam się

Gdzie to dokladniej jest?

P

jest ten temat...wystarczy poszukac

ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!

gdzie to??????????????

pod dachem on czy na zewnątrz? ile godz? jutro otwarte?

no właśnie gdzie to jest tzn. gdzie na poznańskiej bo jechałem temtędy dzisiaj i nic nie wiedziałem zadnego szyldu, reklamy nic

Jest to w starej kapslowni browaru, jak zajedziecie od strony bramy PEPEES'u "towarowej" to na pewno zauważycie.

Jest zaraz za blokiem w hali . Dobrze , że coś takiego jest w Łomży. Szkoda tylko , że tor nie jest dłuższy ale lepszy i taki niż żaden. Dzieciaki będą miały frajdę.

dobra zabawa ;)

Byłem, jeździłem. Dla mnie bomba!!!

A jak to sie przedstawia cenowo??

pomiedzy blokami na poznanskiej
bylem nie jezdzilem
10 minut 15zeta
20 minut 30zeta
odzina 90zł plus 10 miniut gratis
strasznie wali w tym budynku spalinami(zero wentylacji)ale po 3 minutach przebywania nic juz nie czuc;)

Lunatyk coś ci powiem: gdyby jeździło sie na dworzu, to jęczałbyś, że zimno

Byłem wczoraj na tym torze... Jak dla mnie super, dopóki się nie znudzi tor. Ale przynajmniej można się wyszaleć :D Martwi mnie tylko to, że toru pewnie nie zmienią, bo hala jest mała ;) Pozderko

Ogólnie jest oki. Mogliby tylko o czystośc zadbać. Kaski ujebane od środka, że wychodzisz jak murzyn :/ Poza tym rozglądaj sie dookoła, bo czego nie dotkniesz będziesz czarny.

Sorki _wowo, lecz właśnie byłem tam z synem i jemu się podobało, lecz co do czystości z tego co zauważyłem to nie jest to salon kosmetyczny lecz zwyczajny tor kartingowy, w którym pracuje silnik spalinowy, więc myślę, że trudno by było najeść się obficie i nie korzystać wogóle z toalety, czyli coś za coś, lecz jeśli ktoś sobie zażyczy jeszcze klimatyzację, ABS czy inne wynalazki, to może sam otworzy coś takiego, a wówczas uzytownicy ocenią to na forum, a ogólnie podsumując to co mamy jest nie najgorsze, nie najdroższe, i ogólnie spoko. Pozdrawiam zainteresowanych :-) .

Byłem tam wczoraj z synem.Aż mi włosy dęba stawały jak popatrzyłem na jego jazdę.Dobrze że coś takiego jest w Łomży niech młodzież się wyszaleje.Poznają co znaczy jazda jak zachowuje się autko.Może dzięki temu zmiejszy się ilość wypadków z udziałem młodych kierowców?Niech młodzierz się wyszaleje.

Cytat:

Martwi mnie tylko to, że toru pewnie nie zmienią, bo hala jest mała ;)

I tutaj mam dla ciebie niespodzianke - rozmawialem z wlascicielem i mowil ze co jakis czas beda zmieniac tor, oczywiscie na tyle na ile pozwoli kubatura pomieszczenia, a jak wszyscy widzieli za duza ona nie jest

fajnie mozna posmigac tylko tor nierowny i zarzuca czesto ;) ale urok kartingu mozna odczuc nie to co na torze np w wawie lub w poznaniu :D

Byłem, widziałem, sprawdziłem. Raz na tydzień można nie żałować tych paru złotych i wybrać się na krótką przejażdżkę. Polecam !

Zdzisław Dębowski -> nie mówie przecież że ma być sterylnie jak u stomatologa. Wystarczy wziąźć przykład z innych torów i troche temat ogarnąć. Na kilku torach jeździłem i nie ujebałem się tak jak tutaj :/ Nie znaczy to jednak, że jest źle. Następnym razem przyjde ze swoim garnkiem i w innym ubraniu :)
Drugą istotną rzeczą byłoby wprowadzenie pomiaru czasu każdego przejazdu. Mam nadzieję, że jeśli interes się rozkręci wprowadzone zostaną jekieś innowacje.

Cytat:

Drugą istotną rzeczą byłoby wprowadzenie pomiaru czasu każdego przejazdu.

Jesli interes sie rozkreci to jest planowane zrobienie czegos takiego, tylko zamiast tablicy prawdopodobnie bedzie rzutnik na sciane z taka tabela odnosnie czasu przejazdu itd

"Autor: biess(pieczny) (---.centertel.pl)
Data: 09-12-07 20:06

Byłem tam wczoraj z synem.Aż mi włosy dęba stawały jak popatrzyłem na jego jazdę.Dobrze że coś takiego jest w Łomży niech młodzież się wyszaleje.Poznają co znaczy jazda jak zachowuje się autko.Może dzięki temu zmiejszy się ilość wypadków z udziałem młodych kierowców?Niech młodzierz się wyszaleje."

muszę Cię zmartwić, ale zachowanie gokarta w zakręcie ma niewiele wspólnego z zachowaniem się w podobnej sytuacji zwykłego samochodu...

---------------------------------------------------------------------------------------------------

Ale człowiek uczy się odruchów i reakcji na zmianę toru jazdy przez pojazd :D

Nie można porównywać toru z drogą publiczną ...

...::: Dobry chłopak był.... i mało pił.... :::...

Mam pytanie czy jest jeszcze otwarty tor?

to samo pytanie co powyzej ;P

ja też przyłączam się do pytanie.. bo coś mi się o uszy obiło, że zamknięty :-) pozdrawiam :-)

Nie ma miłości, są ciężarówki ;)

obiło o uszy :) ile razy tam nie przejezdzałem a całkiem niedaleko mam znajomych to zawsze ciemno i brama zamknięta czyli nie ma
ale ktos cos mówil ze przeniesione ?

Łomża leży na Mazowszu !

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org