wtorek, 03 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
praca na browarze...

firma ok... tylko co do personelu...niektórzy nie skączyli nawet szkoły średniej, w CV przekręcili...i za obsługę 2 guziczkówi biorą 1500 zł...ciekawe czy zarząd i dyrekcja o tym wie? W CV można napisać że się nawet Oxforda skączyło a nikt Ci tego nie sprawdzi heh... Dla naszych Łomżyńskich mieszkańców to pracy nie ma... a dla tych "włóczykijów" z pod czeskiej i niemieckiej granicy to się szybko znajduje....Piwo jest lux, i dlatego powinni go robić ludzie z głową, a nie obszczymurki po gimnazjum!!Pozdrawiam Serdecznie wszystkich:D

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: praca na browarze...

pieprzysz i nie wiesz co

ważne, że Ty "skączyłeś" co trzeba :D

! co?

Biernaczento nie pieprze tylko rucham jeśli o tym mowa! pewnie mamusia cię utrzymuje co? Bo pijesz piwo łomżyńskie i nie wiesz czy ono z chmielu czy z gówna jakiegoś czeczena! a czy Ci nie pasiła by praca za pstrykanie w 2 guziki? za 1500 zł? a twoje doświadczenie to mycie garów po kapuście na rynku? Zastanów się i napisz! bo takich mocnych w gębie idiotów to ja znajdę pod pierwszym lepszym monopolowym!!Pozdrawiam:D

przepraszam za błędy:D koc!o chyba po szkole średniej;] bo kurde ortografie chociaż zna:D

uważasz, że do obsługi dwóch guziczków potrzebna jest matura ??

"od kierowcy autobusu nie wymagam matury czy skończonych studiów, tylko tego aby dobrze prowadził autobus."

Oj chyba ktoś tu nie dostał roboty w browarze i innym zazdrości. Żal.pl

tak potrzebna jest matura!! bo to jest nie fair wobec tych pracowników którzy skączyli studia!! niektórzy chyba nie umieli skoro zginoł tam człowiek !To jest odpowiedzialna praca, dla odpowiedzialnych osób! Chodziło mi o to że w CV można napisać wszystko, nakłamać itp. NIKT TEGO TAM NIE SPRAWDZA! A wiadomo większość tam jest z wyższym wykształceniem( w trakcie lub już mają). Widać że macie w dupie Łomżyńskie piwo! Pewnie wolicie Wrocławskiego Piasta...

prusak11 wypowiadasz się na temat, o którym nie masz zielonego pojęcia.
Zgodzę się z Tobą , że pracują tam ludzie bez średniego i wyższego wykształcenia lecz pamiętaj ze firma istniej już 40 lat. Gdy ludzie przychodzili do pracy nikt nie myślał o studiach itp rzeczach. Pracują tam ludzie, którzy maszyny znają od podstaw. Oceniasz pochopnie ludzi ciekawe kiedy twoja osoba zrobi doktorat czy profesurę?
Nie pamięta tam takiego stanowiska, gdzie człowiek stoi i naciska guziki.
Też taką chciałbym mieć prace , gdzie naciskam przycisk i mi płaca :).

Cytując Twoje słowa :
niektórzy chyba nie umieli skoro zginoł tam człowiek !-nie wiesz co się stało i a tym bardziej nie widziałeś tego miejsca a tym to nie wypowiadaj się na temat,
który znasz z prasy i forum .

Życzę powodzenia w poszukiwaniu pracy na rynku Łomżyńskim może Tobie się uda.
Powodzenia

Zamknij dupę nie pasuje ci to idź do browaru w białym i będziesz zadowolony robiąc Żubra i nie się nie użalaj że twój kolega po gimnazjum dostał prace a ty nie i musisz dalej na utrzymaniu starych żyć .

Moi Drodzy, polecam wszystkim LEKTURE postow "pana" Prusaka11 ;)
Jak na mój gust gosciu zaliczył już wszsytkie zakłady pracy w Łomży - no i oczywiście zawsze to on jest biedny, poszkodowany i niesprawiedliwie traktowany przez wszstkich... ;)
Znam takich...wiem czym ś... sorry - pachną ;)
Powodzenia Prusak11 z Wroclawskim Piastem!!!

źle mne Państwo zrozumieliście
Chciałem wam opowiedzieć o tym, jak ludzie fałszują swoje CV, żeby iść do lepszej pracy. zrobił tak mój stary dobry znajomy. Podrasował sobie swoje Cv. Złożył papiery i...dostał się tam do pracy. Teraz się śmieje z głupoty innych, bo jak mówi :ma pracę gdzie obsługuje 2 guziki" i to całkiem za nie małą jak na nasze miasto kasę. Tą pracę pokazywał na nagranym przez siebie wideo na komórce z zakładu pracy. Gdzie ponoć są tabliczki zakaz fotografowania. A to stanowisko szumnie się zwie aparaturowy rozlewu piwa. Pozdrawiam.

twoj stary dobry znajomy????? Boze chron przed takimi znajomymi jak ty

mu chodziło o jego starego a nie dobrego znajomego widze ze ktos nie umie sobie radzic w życiu i sie żali jak to jego (dobry stary) dostał robote w browarze po udanym sfałszowaniu CV jeżeli juz tak mówisz ze strasznie fałszują to sam tez to zrób to dostaniesz tą prace a moze nawet ciebie na rabaty przyjmą a póki co moze z takim CV jak twoje nie ma co sie porywac na tak ambitne zawody jak pracownik browaru albo juz słynny i dobrze nam znany "rabatnik" hehe pozdro i życze udanego fałszowania i upgrada'owania CV

Nie ma to jak "PRZYJACIEL" ... Prusak11 całkiem "przypadkiem" wkąpuje "kolegę" ;) ...no bo przecież, co za problem ustalić kim jest? Dla Browaru zaden... no i raz jeszcze przejrzeć jego CV...
A prusak11 całkiem "niewinnie" robi niedzwiedzią przysługę koledze ;)
Jak ja lubie takich "fajnych" gosci, co to specjalizują sie we wbijaniu sztyletów w plecy... ;( Facet jest biedny i żałosny...i jeszcze ma czelnośc ludziom na forum tym tyłek zawracać...pokazująć jaką jest małą....

juz znalazłem ci prace prusaku mozesz kapowac jako tajny pracownik SB albo jakies ORMO to praca w sam raz dla ciebie aaa kurde sorry zapomniałem ze juz nie ma tych zawodów a może juz masz jakis staż w tych fachach

CyberMass a co wkręcisz mnie do szeregów SB?? no wiesz dzięki ale nie jestem lewicowym pedałem;p a co do twojego starego.... to kazał Cię pozdrowić, bo leżał zalany pod śmietnikiem na wesołej....było mu Wesoło:D PROFIL123 ktoś prosi cię abyś to czytał? NIE, więc nie zawracam Ci dupy, bo strasznie jebie! I **** możecie to skasować *****.... a tak przy okazji to ja mam 14 lat:D

wiesz co nie ruszają mnie twoje żałosne teksty typu ala-stary więc daruj sobie myslałem ze nie znizysz sie do tego poziomu żaby łapac sie za takie teksty ale jednak sie myliłem widze ze cie rodzice nie umieli wychowac kapujesz na kolegów, używasz wulgarnych zwrotów, i w dodatku czepiasz sie do ludzi których nieznasz żałosny z ciebie człowiek a raczej marna replika człowieka na twoim miejscu poszedł bym gdzies i sie powiesił bo twoja egzystencja jest warta mniej niz 0 i nie widze zadnego powodu dla którego miał bys życ jestes życiowym nieudacznikiem jestes nikim zerem nic niewartym ścierwem "a tak przy okazji to ja mam 14 lat:D"- widac "bo leżał zalany pod śmietnikiem na wesołej....było mu Wesoło" ten tekst jest tak prymitywny ze szkoda go komentowac na taki tekst stac tylko takich śmieci jak ty

tak wszystko o mnie wiesz.....taki jestem nic nie wart, a może sam jesteś z SB. On stosowali takie metody: poniżania, zeszmacania , i inne... Ty dalej nic nie rozumiesz. Heh. Koledzy tak trzeba widać robić fałszować dokumenty, oceny zwolnienia od rodziców. Bo to jest widzę słuszne. Po co się uczyć i starać jak można sobie potem podrasować CV. Widać że trzeba być cwanym i sprytnym. To tyle. A pro po "poszedł i bym się powiesił-polecam dobrego psychiatrę.

prusak11 możesz mnie krytykować ale nie obrażać.
Sam miałem okazje robić na browarze, a ten twój znajomy nawet nie musiał fałszować CV żeby obsługiwać tą maszynę. Nie wiem z czego tu się cieszyć, 1500zł to nie jest ********* płaca 8 godzin musi stać i na pewno nie wciska tylko te "dwa guziczki" - na rozlewni piwa nie jest tak wesoło a i odpowiedzialność jest.

sorki Bernaczento, ale wiem co pisze. Sam pokazywał nagrany film ze swojej pracy i na czym ona polega. ma tego ponagrywane całe filmiki, oprócz tego zdjęcia. jak widać to jest końcówka produkcji, taśma z butelkami i skrzynkami, potem palety.
Wszystko obsługuje maszyna.
1500 to mało? Większość pracuje za milejsze stawki i wykonują dużo cięższą pracę,wiem wiem nie każdy ma tak lekko i nie każdy ma szczęście. mnie nie o to chodzi. Niech sobie i zarabia więcej. Mnie chodzi o sprawiedliwość. Bo są tacy co mają kwalifikacje, wykształcenie ale są (bez znajomości, sprytu) że szukają pracy długoooo. A są i tacy jak mój kolega. I o czym to świadczy?

prusak11 nieźle się dałeś nabrać "koledze". Pewnie "kolega" zapomniał dodać że te 1500 PLN dostał za lipiec ( 31 x 8h w tym 16 nocek ) ale dostanie w listopadzie wolne i 900 PLN i zapomniał dodać co robi jak maszyna szwankuje tzn. zap ..... aż pot po d.... cieknie i przerzuca skrzynki ręczne albo "jedzie" na szczocie. Poza tym często bywam w tej firmie i nigdy nie widziałem tabliczek "Zakaz fotografowania" Ogólnie nasłuchałeś się prawie prawdy ale prawie .....

co do tego ze bez znajomosci dobrej roboty sie w lomzy nie dostanie to ten karaluch ma racje

prusak czytaj uwaznie co napisałem bo napisałem ze powiesił bym sie na TWOIM miejscu zazwyczaj nie mam takiego nawyku zeby na kogos wjezdzac ale w tobie zobaczyłem wszystko czego nienawidze między innymi tą słynną polską zawisc niewiadomo o co a 1500 zł to nie jest zadna kwota i jak w kazdej pracy trzeba cos robic zeby dostac wypłate nikt napewno w robocie nie śpi chyba ze gdzies na budowie ale i tak wiadomo ze oko brygadzisty widzi wszystko i w rezultacie dostaje sie taką płace na jaką sie zasługuje

Kry17 wielkie dzięki!! Przez cały dzień słyszałem tylko że mam się powiesić albo że jestem pieprzonym SB albo że komuś czegoś zazdroszczę....Dzięki wielkie bo jednak znajdują się mądrzy ludzie:)...CyberMass wielkie sorry za ten temat....Dziękuje wszystkim, tym co pomogli, i tym co gówno wiedzą a się wypowiadają...do widzenia. Szanuję tych, którzy ciężko tam pracują.

prusak11 z twoim podejsciem radze nie zaczynac nigdzie roboty bo bedziesz cwelony i wzadnej robocie dlugo nie wysiedzisz

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org