niedziela, 16 lutego 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Krzysztof Antkowiak

Pamiętacie może tego artystę? Był ponoć w 2006 w Łomży, występował dla dzieciaków w Bonarze czy MDŚ. Może ktoś tam wtedy był?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Krzysztof Antkowiak

Pamiętam go dyskoteka pana Dżeka i Zakazany Owoc .Śpiewał także z Edytą Górniak

Super! To się kiedyś śpiewało:)

No jak nie pamiętamy jak pamiętamy :) Antkowiak to moja wielka niespełniona miłość z telewizora :D I pewnie nie tylko moja :)

Jasne, że pamiętamy. Ale ile to już lat minęło, kiedy był, jako chłopiec, na topie??!! Wtedy był jedyną małoletnią gwiazdą. Dziewczynki szalały na jego punkcie, a te jego przeboje.......królowały na dyskotekach szkolnych.

To był rok 1988 kiedy zdobył wyróżnienie w Opolu za " Zakazany owoc" , piosenkę, która przyniosła mu ogromną popularność ,ale też sprawiła, że wielu ludzi do dziś ocenia go przez pryzmat tego co śpiewał mając te 15 lat.

A trzeba przyznać wyrósł na doskonałego kompozytora, multiinstrumentualistę i wokalistę obdarzonego niebanalną barwą głosu. Fajnie, że go pamiętacie ;-)
W tym roku powinna wyjść któraś z jego dwóch nowych płyt.

A ta wizyta w Łomży?

Cisza ;-(

;-)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org