niedziela, 13 lipca 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Jak dojechać do Urzędu Pracy?

Witam! Jestem spoza ŁOMŻY i mam pytanie. Jak dojechać do Powiatowego Urzędu Pracy ul. Nowogrodzka 1 z dworca PKS. Z góry dziękuję za odpowiedzi :) Pozdrawiam.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Jak dojechać do Urzędu Pracy?

Jeśli chcesz się dostać MPK to wsiadasz naprzeciwko 4+, dwójką masz najbliżej bo wysiadasz na drugim przystanku na rondzie i później piechotka od ronda w Wojska Polskiego, a urząd pracy masz przy zbiegu ulic Wojska Polskiego i Nowogrodzka, ewentualnie spacerek to z dworca masz niecałe półtora kilometra.

Tu jest pokazane jak dojechać:

http://www.youtube.com/watch?v=4mHx1puM87s

http://mapy.google.pl/maps?f=d&saddr=Aleja+Legion%C3%B3w&daddr=Aleja+Legion%C3%B3w+to:Wojska+Polskiego&hl=pl&geocode=FV1ZKwMdfrpQAQ%3BFaFhKwMdecJQAQ%3BFap3KwMdrtJQAQ&mra=ls&via=1&dirflg=w&sll=53.174341,22.071984&sspn=0.006354,0.019312&ie=UTF8&z=15

Prosze ;)

Nie rozumiem takich ludzi...
Dziewczyna zadaje sobie tyle trudu, żeby zakładać nowy "watek" na forum... A przeciez wystarczyło wstukać w pierwszą lepszą mapę gdzie chce dojść... :)
Niektórzy to naprawdę nie ma ją co ze swoim czasem zrobić...

dziękuję bardzo za odpowiedzi :)
A do PROFIL123 nie kosztowało mnie tak duzo trudu i czasu jak myślisz. Chciałam uzyskać informację od ludzi, którzy mieszkają w Łomży i nie widzę nic w tym złego. Nie rozumiem ludzi takich jak TY, którzy muszą wszystko skomentować.

zgadzam sie z profil123 a tobie sunshine girl polecam zumi.pl albo oddzial psychiatryczny

zycie

ale jesteście!! ktoś by pomyslał że to prawda, ze my łomżyniacy tacy wredni jesteśmy. Padło pytanie? należy się grzeczna odpowiedź bez głupich komentarzy.

heheh mozesz dojechac samochodem autobusem ewntualnie rowerem .... a w sumie jedz jak chcesz bylebys trafila

heheh a co myslisz by dojechac tam na wstecznym ?

albo na okolo bys zwiedzila metropolii jak sie raz na jakis czas wybierze do miasta warto cos nowego zobaczyc a nie tylo urzad pracy tam i tak nic nie ma :D

kamil,czemu na wstecznym?może chciałbyś,żeby ci pojechała na ręcznym?

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org