Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Jak dojechać do Urzędu Pracy? |
Witam! Jestem spoza ŁOMŻY i mam pytanie. Jak dojechać do Powiatowego Urzędu Pracy ul. Nowogrodzka 1 z dworca PKS. Z góry dziękuję za odpowiedzi :) Pozdrawiam.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Jak dojechać do Urzędu Pracy? |
Jeśli chcesz się dostać MPK to wsiadasz naprzeciwko 4+, dwójką masz najbliżej bo wysiadasz na drugim przystanku na rondzie i później piechotka od ronda w Wojska Polskiego, a urząd pracy masz przy zbiegu ulic Wojska Polskiego i Nowogrodzka, ewentualnie spacerek to z dworca masz niecałe półtora kilometra.
|
|
|
http://mapy.google.pl/maps?f=d&saddr=Aleja+Legion%C3%B3w&daddr=Aleja+Legion%C3%B3w+to:Wojska+Polskiego&hl=pl&geocode=FV1ZKwMdfrpQAQ%3BFaFhKwMdecJQAQ%3BFap3KwMdrtJQAQ&mra=ls&via=1&dirflg=w&sll=53.174341,22.071984&sspn=0.006354,0.019312&ie=UTF8&z=15 Prosze ;)
|
|
Nie rozumiem takich ludzi... Dziewczyna zadaje sobie tyle trudu, żeby zakładać nowy "watek" na forum... A przeciez wystarczyło wstukać w pierwszą lepszą mapę gdzie chce dojść... :) Niektórzy to naprawdę nie ma ją co ze swoim czasem zrobić...
|
|
dziękuję bardzo za odpowiedzi :) A do PROFIL123 nie kosztowało mnie tak duzo trudu i czasu jak myślisz. Chciałam uzyskać informację od ludzi, którzy mieszkają w Łomży i nie widzę nic w tym złego. Nie rozumiem ludzi takich jak TY, którzy muszą wszystko skomentować.
|
|
zgadzam sie z profil123 a tobie sunshine girl polecam zumi.pl albo oddzial psychiatryczny zycie
|
|
ale jesteście!! ktoś by pomyslał że to prawda, ze my łomżyniacy tacy wredni jesteśmy. Padło pytanie? należy się grzeczna odpowiedź bez głupich komentarzy.
|
|
heheh mozesz dojechac samochodem autobusem ewntualnie rowerem .... a w sumie jedz jak chcesz bylebys trafila
|
|
heheh a co myslisz by dojechac tam na wstecznym ?
|
|
albo na okolo bys zwiedzila metropolii jak sie raz na jakis czas wybierze do miasta warto cos nowego zobaczyc a nie tylo urzad pracy tam i tak nic nie ma :D
|
|
kamil,czemu na wstecznym?może chciałbyś,żeby ci pojechała na ręcznym?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |