Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Prawo jazdy |
Hej. Jakie sa teraz ceny zrobienia prawa jazdy?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Prawo jazdy |
do 1000 PLN zalezy u kogo chcesz robic do tego trzeba tez doliczyc koszty egzaminow
|
|
a nie orientujesz sie gdzie najlepiej zrobic?
|
|
ja polecam na mickiewicza naprzeciwko szkoły podstawowej -oorawski ja u niego robiłam i byłam zadowolona
|
|
sorki za błąd borawski
|
|
Ja polecam szczerze Ośrodek Szkolenia FERENC. Zrobiłam tam niedawno prawo jazdy i bez żadnych problemów odbył się cały kurs. Właściciel w porządku, instruktorzy też jak najbardziej. Polecam p. Polkowskiego. Umie wytłumaczyć i jazda z nim nie stresuje jeszcze bardziej. Przy okazji pozdrawiam mojego instruktora :) Cena to 1000 zł, a przy tym jeździ się nowymi samochodami Punto. To ważne.
|
|
Co do prawa jazdy to zacznę od końca: Egzamin państwowy kosztuje 134 zł albo 138 w tym wchodzi egzamin teoretyczny 22 zł i egzamin praktyczny 102 albo 106 zł Badania lekarski od 80-100 zł w zależności gdzie . oraz nauka w ośrodku w zależności gdzie : ale około 1000 zł Życzę powodzenia :)
|
|
u Kaminskiego na al. Legionow
|
|
Też znam p. Polkowskiego tyle, że z OSK Kazik. Moim zdaniem rewelacyjny instruktor :)
|
|
Gronka :-) Popieram, zdałam o Pana Kazika za pierwszym razem, polecam OSK KAZIK :-)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |