Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
ubranko dla dziecka do chrztu???????????????? |
Może ktoś wie gdzie można kupić fajne ubranko do chrztu dla dziewczynki???
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: ubranko dla dziecka do chrztu???????????????? |
Na litość Boską! To jest forum a nie tablica ogłoszeń! adal czy Ty żyjesz na bezludnej wyspie?! oderwij się od kompa i wyjdź na miasto, otwórz oczy a bez problemu znajdziesz to czego szukasz. Trochę własnej inicjatywy...
|
|
świete słowa Mapa !! p.s w sklepach z ubrankami dla dzieci , w każdym jest tego tyle że napewno coś znajdziesz!
|
|
Na Długiej na samym dole od strony ronda jest sklep z rzeczami tylko do chrztu, tam można kupić wszystko co jest potrzebne.
|
|
Dzięki Dolly za odpowiedz własnie takiej porady oczekiwałam a nawet nie wiedziałam że jest taki sklep -jeszcze raz dzięki:-))
|
|
W sklepie obok marketu K1, nie wiem na jakiej to ulicy, ale to tam obok Kołłątaja. Wejście jest z boku. Kupiłam tam ładną sukieneczkę i pelerynkę do chrztu.
|
|
ja mam do sprzedania ubranka do chrztu jak nowe. jak chcesz napisz swój numer tel. to zadzwonie
|
|
albo możesz wybrać sie do Ostrołęki są tam dwa salony z ubrankami i akcesoriami do chrztu. wybor przeogromny i ceny sensowne.
|
|
dzięki za podpowiedzi już kupiłam na długiej dosyć fajną i oryginalną rzecz nieoklepaną, delikatną:-)
|
|
Witam Mam do sprzedania sliczna sukieneczke do chrztu- miala ja moja coreczka i wygladala super. Jesli jestes zainteresowana to napisz na gg 616407 - podesle zdjecia. Mysle ze warto poniewaz sukienka jest urocza i w komplecie jest rowniez czapeczka . Na ubranku nie widac sladu uzytkowania!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |