poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
ubranko dla dziecka do chrztu????????????????

Może ktoś wie gdzie można kupić fajne ubranko do chrztu dla dziewczynki???

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: ubranko dla dziecka do chrztu????????????????

Na litość Boską! To jest forum a nie tablica ogłoszeń! adal czy Ty żyjesz na bezludnej wyspie?! oderwij się od kompa i wyjdź na miasto, otwórz oczy a bez problemu znajdziesz to czego szukasz. Trochę własnej inicjatywy...

świete słowa Mapa !!

p.s w sklepach z ubrankami dla dzieci , w każdym jest tego tyle że napewno coś znajdziesz!

Na Długiej na samym dole od strony ronda jest sklep z rzeczami tylko do chrztu, tam można kupić wszystko co jest potrzebne.

Dzięki Dolly za odpowiedz własnie takiej porady oczekiwałam a nawet nie wiedziałam że jest taki sklep -jeszcze raz dzięki:-))

W sklepie obok marketu K1, nie wiem na jakiej to ulicy, ale to tam obok Kołłątaja. Wejście jest z boku. Kupiłam tam ładną sukieneczkę i pelerynkę do chrztu.

ja mam do sprzedania ubranka do chrztu jak nowe. jak chcesz napisz swój numer tel. to zadzwonie

albo możesz wybrać sie do Ostrołęki są tam dwa salony z ubrankami i akcesoriami do chrztu. wybor przeogromny i ceny sensowne.

dzięki za podpowiedzi już kupiłam na długiej dosyć fajną i oryginalną rzecz nieoklepaną, delikatną:-)

Witam
Mam do sprzedania sliczna sukieneczke do chrztu- miala ja moja coreczka i wygladala super.
Jesli jestes zainteresowana to napisz na gg 616407 - podesle zdjecia. Mysle ze warto poniewaz sukienka jest urocza i w komplecie jest rowniez czapeczka .
Na ubranku nie widac sladu uzytkowania!

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org