wtorek, 26 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
internet z tele2

co myslicie o takim internecie z tele2 czy bedzie dzialal na laczach telefonicznych prosze o podpowiedz czy warto jego instalowac

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: internet z tele2

Przecież Tele 2 działa na przewodach TP, więc gdzie tu różnica?

a mi dziś zakładali w domu IST,zobaczymy jak to będzie działało.

Nie zakładaj internetu z Tele2.Ta firma to banda oszustów i nic wiecej.

Nasienie szatana TELE2 ja ci zaoferuje internet z TELE69 promocja tylko 1,22 zł za noc .

fajna ta propozycja tylko hehehe nie dla mnie juz zajeta jestem osoba

Ić nie słuchaj ich się ćwoki na niczym nie znają bardzo dobry jest net z Tele2

niech zaklada jak chce... przeciez jest dorosla osoba

ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!

tak dorosla ale slyszalam ze czeto sie zawiesza ale ci co go maja to wiedza jak on dziala

w kazdej poglosce jest jakas czesc prawdy; )

pozdrawiam;)

ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!

nie wzielam tego internetu bo powiedziano mi ze blokuje telefon a zreszta tp zabiera mi numer nadany przez siebie i wtedy jak interenet sie bierze z tele 2 to przychodza 2 rachunki z tele2 i z tp tak wiec nie warto laczyc sie z tele 2 pozdrawiam

wez zaloz se lepiej z tp lub neti juz lepiej, jesli nie masz molisowsci podpiecia sie pod sieci osiedlowe, a jak potrzebujesz cegos szybszego dogadaj sie z netia, oni maja license na winmax-a a na kominie MPEC maja swoj nadajnik :D wiec jak dobrze wynegocjujesz to i 20megabajtowe lace dostaniesz, ale to tez zalezy jaki modem winmax-a dostaniesz, jak dobrze zaplacisz to i zaoferuja ci 100 half duplex :D lub full duplex bo technologia winmax-a na to pozwala, wsystko zalezy od tego ile chcesz placic za neta, a jesli cie nie satysfakcjonuje taki net jak 20mb zadzwon do telefoni kolejowej, oni generalnie w calej polsce maja swiatlowody i dobre ceny :D tylko pytanie gdzie maja najblizszy punkt styku heheh zeby to se do domu potem jakosc podprowadzic :D

dzieki ci za informacje ale poczekam jak u mnie podlacza przewod swiatlo czuly bo obecnie takiego nie mam i wtedy zrobie to co proponujesz ale dzieki za informacje pozdrawiam

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org