Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
internet z tele2 |
co myslicie o takim internecie z tele2 czy bedzie dzialal na laczach telefonicznych prosze o podpowiedz czy warto jego instalowac
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: internet z tele2 |
Przecież Tele 2 działa na przewodach TP, więc gdzie tu różnica?
|
|
a mi dziś zakładali w domu IST,zobaczymy jak to będzie działało.
|
|
Nie zakładaj internetu z Tele2.Ta firma to banda oszustów i nic wiecej.
|
|
Nasienie szatana TELE2 ja ci zaoferuje internet z TELE69 promocja tylko 1,22 zł za noc .
|
|
fajna ta propozycja tylko hehehe nie dla mnie juz zajeta jestem osoba
|
|
Ić nie słuchaj ich się ćwoki na niczym nie znają bardzo dobry jest net z Tele2
|
|
niech zaklada jak chce... przeciez jest dorosla osoba ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
|
tak dorosla ale slyszalam ze czeto sie zawiesza ale ci co go maja to wiedza jak on dziala
|
|
w kazdej poglosce jest jakas czesc prawdy; ) pozdrawiam;) ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
|
nie wzielam tego internetu bo powiedziano mi ze blokuje telefon a zreszta tp zabiera mi numer nadany przez siebie i wtedy jak interenet sie bierze z tele 2 to przychodza 2 rachunki z tele2 i z tp tak wiec nie warto laczyc sie z tele 2 pozdrawiam
|
|
wez zaloz se lepiej z tp lub neti juz lepiej, jesli nie masz molisowsci podpiecia sie pod sieci osiedlowe, a jak potrzebujesz cegos szybszego dogadaj sie z netia, oni maja license na winmax-a a na kominie MPEC maja swoj nadajnik :D wiec jak dobrze wynegocjujesz to i 20megabajtowe lace dostaniesz, ale to tez zalezy jaki modem winmax-a dostaniesz, jak dobrze zaplacisz to i zaoferuja ci 100 half duplex :D lub full duplex bo technologia winmax-a na to pozwala, wsystko zalezy od tego ile chcesz placic za neta, a jesli cie nie satysfakcjonuje taki net jak 20mb zadzwon do telefoni kolejowej, oni generalnie w calej polsce maja swiatlowody i dobre ceny :D tylko pytanie gdzie maja najblizszy punkt styku heheh zeby to se do domu potem jakosc podprowadzic :D
|
|
dzieki ci za informacje ale poczekam jak u mnie podlacza przewod swiatlo czuly bo obecnie takiego nie mam i wtedy zrobie to co proponujesz ale dzieki za informacje pozdrawiam
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |