niedziela, 06 lipca 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Telewizja

Mam dylemat.Co według Was jest lepsze w praktyce:

polsat cyfrowy czy cyfra + ?

Proszę o wady i zalety obu telewizji,bo nie wiem którą wybrać?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Telewizja

To wszystko zależy ile masz na wydanie w polsacie do pakietu familijnego czyli 38,50 wystarczy dopłacić tylko 20zł i mamy wszystkie 3 kantały HBO

A ja mam tv N i jestem zadowolony. Nic lepszego nie znajdziesz

Witam ja mam cyfre i jestem zadowolony duży wybur kanaów i zrórznicowany abonament do wyboru a teraz słyszałem że mają zaj.... promocję na 10 urodziny

A słyszal ktos o telewizji na karte. Nie trzeba placic abonamentu zeby odbierac TVN. Mozna dokupic dodatkowe kanaly za 120 na rok.Co sądzicie o tej ofercie, o ile wiem w Łomży jeszcze zaden sklep nie ma w sprzedaży odpowiedniego tunera i karty.

nula78 heh właśnie mi założyli cyfrowy polsat ;p

n-ka (nowa generacja)

Nie probuj swini uczyc spiewac, nie dosc, ze swoj czas zmarnujesz
to jeszcze
swinie zdenerwujesz

Platforma N cenowo dobra,ale jeżeli interesuje Ciebie sport,to ofertę mają fatalną...

cyfrowy polsat posiadam i spox, ale i tak wiekszosci kanalow nie bedziesz ogladac, abonament calkiem niski...

przerabialem wszystkie platformy zostałem przy polsacie i n
Polstat to tv jeśli ktoś ma niewielkie wymagania co do tv i trzyma go narazie tylko dla F1 jakość fatalna uboga oferta HD.

N jak narazie ok jest co popatrzeć duży wybór no i z HD nikt nie podskoczy (no teraz liga mistrzów w HD nawet 4 mecze dziennie) cyfra niestety daleko z tyłu nawet z promocja na 10 lecie. Od nowego roku 2009 n- ka przejmuje filmy z dwóch wytwórni filmowych na wyłączność (które teraz ma c+ ) także oferta c+ będzie jeszcze ubozsza .

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

usługi
Układanie kostki brukowej PHU-Skorpi w Starych Kupiskach. Zapraszamy na naszą stronę Facebook: Skorpi Roboty Brukarskie.
tel. 501545245
auto-moto
Pomoc Drogowa, transport samochodów i maszyn, holowanie.
tel. 517602315
usługi
Przygotuję mieszkanie do remontu, kucie posadzek, terakoty, glazury itp. Wywiozę meble, wyniosę gruz. Sprzątanie, piwnic, garaży, strychów działek.
tel. 607098758
Więcej ogłoszeń

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org