Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
[]Sezon Grzewczy[] |
Ekhm. Pytanie , Od kiedy się zacznie sezon grzewczy w ŁSM no i w całej Łomży ? wiadomo ludzie w domkach jedno rodzinnych napalą sobie w piecu i cieplutko w domku ale w blokach nie mam takiej wygody a jak rozpalę ognisko to mnie wygonią :) Więc by mogli zacząć powoli nagrzewać bo zimniej sie robi a z betonowych ścian ciepło nie leci ;/ Pozdrawiam.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: []Sezon Grzewczy[] |
Sezon grzewczy napewno zacznie się 15 października czasem wcześniej już zaczynają grzac gdy temperatura na dworzu spada po niżej jakiegoś poziomu niestety nie pamiętam jakiego;p
|
|
Zaczynają grzać, kiedy temp. w powietrzu spadnie poniżej 5 stopni Celsiusza przez trzy ostatnie doby. Ale spółdzielnia może włączyć ogrzewanie później z racji oszczędności.
|
|
juz grzeja :)
|
|
Ale niestety nie wszędzie:( Mam mieszkanko w ŁSM na Niemcewicza i wciąż zimno
|
|
Gabi25 już nie długo.
|
|
Co racja to racja , troszke zimno sie zrobiło , pogoda robi różne psikusy ;-) zapewne do jutra załączą ciepełko ;-)
|
|
Nie wiem jak z datami. ale wymóg jest taki: przez 3 doby o godzinie 19 temperatura wynosi 9 stopni Celcjusza = zaczynamy grzać. U mnie rozpalili.
|
|
No i grzeją :D jak miło...i cieplutko :)
|
|
Biernaczetto: sezon grzefczy rozpoczyna sie jest gdy przez 3 dni srednia temp powietsza spada ponirzej 15stpni( lub 12, nie pamientam jusz dokladnie). steruje tym kompoterek i sam altomatycznie wuwczas urohamia proces gzania. morzna oczywiscie rowniesz osobiscie go uruhomic. ale byles blisko jedyny prawdziwy jasio :}
|
|
Brawo grzeją jak miło :D chociaż w domu można jakoś wytrzymać ,bo na podwórku ajj...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |