Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
UWAGA na złodzieii straży miejskiej |
Ostatnio dziadeki ze straży miejskiej usadawiają sie na Sikorskiego za Lidlem, a przed przedszkolem i chowają go za drzewem. Musza żebrac na podwyżki dla siebie i pracowników magistratu. Ceny idą do góry i pasibrzuchy potrzebują coraz więcej w nosie mając zykłego mieszkańca.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: UWAGA na złodzieii straży miejskiej |
Zgadza się. Dokładnie w tamtym miejscu czyhają dziady. :D
|
|
tak zgadzam sie stoja albo po tej albo po 2 stronie a czy oni maja atest na to robienie zdjec a i powinne byc znaki informacyjne a to sa stazy gliniaze i kryja sie wylali ich z policji i kreca sie na czarno
|
|
Nie wiem po co komu potrzebna Straż Miejska. Są to pasibrzuchy ,którzy nic nie robią,tylko biorą za darmo pieniądze. A biedne dzieci nie mają co jesc. W niektórych miastach straz została zlikwidowana i każdy jest zadowolony. Może by tak zorganizować referendum ,jeśli chodzi o nich. Pozdrawiam.
|
|
Co, mandacik się dostało i trzeba się wyżyć???? I dobrze - w mieście się 50 jeździ!
|
|
hahaha wento... jestes zalosny... skoro dzieci gloduja to idz je nakarm, a nie tutaj krzyczysz... i zasponsoruj miasto na referendum;p masz wolne 100 tys zlotych:) mandat dostales i nie umiales powiedziec nikomu prosto w oczy... badz facet i idz do prezydenta i mu to powiedz... jasno i klarownie moje zdanie jest takie kto sie nadzieje na fotoradar to bardzo dobrze...widocznie to byla jego wina i tak ma zostac...jak pierwszy raz nie bedzie pomagal, by zaplacic... to pomoze drugi lub trzeci... aa i jeszcze jedno mandaty beda wieksze :) szerokiej drogi!! :D ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
|
ty lizus stul dupe albo wyliz im
|
|
"przed przedszkolem i chowają go za drzewem" sikają w miejscu publicznym? :D
|
|
Zwykły człowiek wie że po mieście jeździ się 50 km/h więc Straż Miejska zarabia tylko i wyłącznie na głupocie ludzkiej. Brawo i oby tak dalej!
|
|
odrobine kultury prosze... nie jestes u siebie w domu, ze mozesz mowic co Ci sie podoba widac jaki masz zakres slow w swoim slowniku ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
|
chowają bo sie wstydzą :D
|
|
kleks popieram:)) ale nie wszystkim wytlumaczysz... oni po prostu maja swoje zdanie...pewnie anwet napisane na kartke, by nie bylo takiej sytuacji, ze zapomnieli.. ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
|
hahha jedźcie mądrale do Niemiec zgodnie z przepisami:D 2doby murowane panowie liżący tyłki strażnikom. potrzeba nam ludzi co pomagają kierowcom a nie ich gnoją!! na Zachodzie mundurowi są aby pomagać a w Pl ,żeby kase doić:( 2pokolenia po komunie umrze to może coś się zmieni... pozdro bigi2004
|
|
bigi2004 sorry ale takie porownanie jest troche nie na miejscu... Niemcy to inna epoka niz Polska, niestety ale to jest smutna prawda.
|
|
troche dziwi mnie to porownanie...ale kazdy mysli inaczej i dlatego mozemy sie tutaj posprzeczac ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
|
Gdyby komuś z was jakiś fagas jadący z nadmierną prędkością potrącił żonę, siostrę, brata, córkę, syna czy kogokolwiek bliskiego na przejściu między sklepem a przedszkolem mielibyście żal że w tym miejscu nie było nikogo kto by wyłapywał piratów drogowych. Do jaroslaw szymanski : znaki informacyjne o kontroli radarowej sa na każdej drodze wjazdowej do miasta, są przepisy okreslające dozwoloną prędkość na terenie zabudowanym - z poważaniem - tylko debil z kupionym egzaminem na prawko może o tym nie wiedzieć
|
|
Mapa <ok> :):):) pozdrawiam ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
|
Mapa Twoja wypowiedz przypomina mi tekst z filmu "MIŚ" "A gdyby tutaj staruszka przechodziła do domu starców, a tego domu wczoraj by jeszcze nie było, a dzisiaj już by był. To wy byście staruszkę przejechali, tak? A to być może wasza matka! – Jak ja mogę przejechać matkę na szosie, jak moja matka siedzi z tyłu?" Straż Miejska nie jest od tego żeby polnować wystawionego fotoradaru, tylko poto zeby pilonować pożadku w mieście. Ostatnio widziałem taki patrol ze SM kolo rynku oglądali sobie samochody w komisach, a po drugiej stronie jak zresztą codziennie handlowano sobie fajkami bez akcyzy. Nikt nie zareagował ani jedni ani drudzy (jakiś tajny układ). Pewnie ze lepiej wlepic mandat za złe parkowanie zwykłemu obywatelowi niz narażać się.
|
|
porównanie? ja mówiłem o drodze z Łomży pod granicę z Niemcami:) 2doby przepisowo murowane:) bo za Odrą to macie racje ,że inna jazda jest bigi2004
|
|
Sory wszystkim, ale straż miejska powołana jest do innych celów, może zambi i dostał mandat, lecz czy jest to powod by go oczerniać? Ile jechał 10, 15 więcej od przepisów? No fajnie supermeni w czerni dopadli i skasują, lecz zapytam witających na tym forum : czym powinna się zajmować straż miejska? Do czego jest powołana w tym mieście? Sam nie odprowadzam podatków więc dla mnie to pikuś, lecz podziwiam tych co odprowadzają i milczą, bo to jednak ich pieniądze. A może ma ktoś patent jak zarejestrować działalność pod pretekstem (bezpieczeństwa dla ludności) i bym tak sobie po osiedlu pyknął kilka radarów. No właśnie, czysty zysk, jeszcze tylko poustawiać ograniczenia do 20 na godzinę, a co do straży miejskiej to nieważne co i komu wlepili, lecz do czego są powołani i czemu powinni służyć. Pomyślcie i obudźcie się podatnicy. Szkoda słó i pozdro wszystkim na tym forum.
|
|
"UWAGA na złodzieii straży miejskiej" ---> Polak potrafi i wszystko ukradnie ;-P Tylko w jakim celu nam tą straż kradną?
|
|
konsul...skad wiesz ile jechal? moze jechal 70 wiecej...? DxxD moze to byla przerwa? pomyslales o tym? ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
|
" Do czego jest powołana w tym mieście?" Da patrolowania ulicy Długiej melexem.
|
|
nemo:) az tak czesto na ul dlugiej siedzisz? :):) ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
|
Zły_czlowiek ty już w niejednym temacie o straży miejskiej w Łomży się skompromitowałeś. Mało Ci jeszcze?
|
|
skompromitowales....dobre za to ty jestes zalosny i pewnie dobrze o tym wiesz:) pozdrawiam ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
|
tak bronisz strażników texasu w każdym temacie hehe ziomki twoje czy o etat na melexa startujesz?
|
|
To wy niewiecie ze zly_czlowiek to pies :)
|
|
do konsul2, "Sam nie odprowadzam podatków więc dla mnie to pikuś" jak teraz będziesz w sklepie to spójrz na paragon.
|
|
jelsi juz mowa o bezpieczenstwie na przesjciach dla pieszych, to FOTORADAR powinien stac na widoku, wtedy kazdy by zwalniał... a nie jest ukryty w krzakach i czycha aby tylko zrobic zdjecie. Nasza Łomża to juz nie takie male miasto zeby jezdzić 50. no chyba ze zwolennicy fotoradarow jezdza nawet po warszawie 50, jesli juz sie odwaza w ogóle tam pojechać ;))
|
|
wiecie co jedzcie sobie do niemiec i tam sie nauczcie jezdzic są ograniczenia do 30 i ludzie normalnie jezdzą i sie nie burzą jak wy, sory troche kultury na drodze, czy którys z was kierowców umie na łomzy puscic kogos kto chce wyjechac na główną na jest cholerny korek??? to jest kultura ja tak czesto robie ale mnie jesli raz ktos przepuscił to jest wsio
|
|
terrorysta...a moze kot? hanes...wam sie wydaje, ze jestescie najmadrzejsi i kazdy musi miec takie samo zdanie...a tu jest psikus...bo nie kazdy ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
|
fotoradar to fotoradar tamto jak cos sie stanie to pozniej a bo gdzie byla policja gdzie byli wszyscy gdzie byla straz miejska jak sie jezdzi jak trzeba to sie nie ma co bac radarow a poza tym jak sie cos nie podoba to sie zglasza w odpowiednie miejsce a nie glupoty sie pisze tu
|
|
niektórzy wypowiadający się na tym forum, chyba nie wiedzą co piszą.Straż miejska nie powinna być od kontrolowania szybkości, bo od tego jest policja.Straż M. powinna strzec jako tako porządku i dbać o wizerunek miasta.Przechodziłem wczoraj obok sklepu monopolowego na ul. Wojska Polskiego i co widzę? Ten sam obrazek od kilku miesięcy.Żule stoją,piją,no i oczywiście leją tam gdzie stoją.A obok przejeżdżają samochody z zagraniczną rejestracją.A te palanty radarki w tym czasie ustawiają.Moim zdaniem należałoby rozgonić tych nieudaczników. jarek
|
|
Autor: zly_czlowiek (---.elomza.pl) DxxD moze to byla przerwa? pomyslales o tym? To uważasz , że jak ma nawet przerwę to już nic nie widzi i nie pełnił swoich obowiązków ten mundurek to do czegoś zobowiązuje, jeśli już ktoś podejmuje się takiej pracy, to powinien jako stróż prawa przestrzegać go nawet po godzinach pracy. A swoją drogą jest to ciekawe straż miejska chodzi handel fajkami kwitnie, ciekawe, to może tylko jedno znaczyć albo nieodpowiedni ludzie do tej roboty albo jakiś układ.
|
|
a ja się pytam co to za służba porządkowa pracująca od 8-16? Byłem ostatnio w boxiku straży miejskiej zapłacić mandat.... porażka normalnie ... koleś - chyba najstarszy rangą przekonywał mnie, że jest ich za mało i dlatego np. nie dają mandatów osobą na blachach innych niż łomżyńskie bo później trudno ustalić właściciela auta i dużo papierków się robi. Inny przykład ... Straż miejska nie możne zrobić porządku z parkowaniem na dwupasmówkach - Sikorskiego ( rynek, przedszkole) bo strażnicy musieliby tam stać cały czas, a można wtedy trzaskać foty ! dla mnie to organizacja porażka .... !!!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |