Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
oś. Maria |
Jaki możliwy jest internet na osiedlu Maria i czy jest on dobry? Mieszkam tu i mam Neostradę 512, kończy mi się umowa i chciałabym zmienić Neostradę na coś innego i nie przedłużać umowy. Interesuje mnie 512kb i 1 mb. Z góry dziękuję za odpowiedzi.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: oś. Maria |
508295688 - zadzwoń i na pewno się dogadasz :)
|
|
Nie daj się nacinać tym cwaniakom z neostrady tylko bierz Netię. Za śmieszne pieniądze ( biorąc pod uwagę szybkość ) masz 4 mb. W umowie na 3 lata masz ją za 54 a na rok 74 o ile dobrze pamiętam. Jeśli masz teraz internet na liniach TP czyli neo to masz też możliwość założeni Netii. Możesz się zawsze dopytać w punkcie Netii w Łomży, jest gdzieś niedaleko 4+ na al. legionów
|
|
zgodze się. Na razie na Marii godna polecenia jest Netia. Ja mieszkam na oś. Narew i też myśle o Netii. ...
|
|
Netia nie oferuje u nas netu 4mb. Nie ma możliwości technicznych. Najwięcej 2 mb a i to nie wszędzie. _____________________________________________________________ Prawda nie ma żadnych bogów ponad sobą. Wiara w prawdę zaczyna się od zwątpienia we wszystkie prawdy, w które się uprzednio wierzyło.
|
|
to i tak sporo ,kiedys ludzie cieszyli sie nawet z tej 512tki ;)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |