Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
drzwi garażowe segmentowe |
Jakie polecacie drzwi segmentowe (Hormann,Wiśniowski,Krispol czy Nice)? I u kogo warto zamówić chodzi też o montaż drzwi.Bo po odwiedzeniu paru firm w Łomży trudno wybrać,każdy praktycznie to samo ma w sprzedaży,ceny nieznacznie się różnią a nie wiadomo jak z montażem.Może ktoś może coś doradzić.Pozdrawiam.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: drzwi garażowe segmentowe |
Jak segmentowe to zdecydowanie Hormann. Co do wyboru to proponuje wybrać firmę która ma autoryzowany montaż gdyż niesie to za sobą dodatkowe korzyści mdz. innymi dłuższa gwarancja. Co do firm to każdy chwali swoje mimo to, że w przypadku bram to samo sprzedaje (jako pośrednik). Życzę trafnego wyboru !
|
|
nie wiem jak pozostałe z Twojej listy ale nie bierz wisniewskich. wszyscy na nich narzekają dowiedz się czy oferują montaż u siebie firma Karmar mają super bramę segmentową
|
|
Sprawdź - nic nie kosztuje nawa firma w łomży / a stara juz w Polsce/- Bramy PETECKI
|
|
Hormann praktycznie to samo co Wiśniowski lepiej dokładniej wykończony, Hormann części zamienne droższe o 200% od bram polskich producentów. Wiśniowski model UniTherm ma grubość panela 60mm i tą bramę polecam. Nice to Krispol z logo Nice.
|
|
Ja także kupowałem Wiśniowskiego i jestem zadowolony. Nie mam z nimi żadnych problemów
|
|
Lepsza bedzie segmentowa czy rollmatic?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |