Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Nokia 2610-problem |
Witam! Jest ktoś na forum kto posiada w/w telefon i mógłby mi pomóc?Mianowicie chodzi o dźwięk dzwonka.W ustawieniach ustawiłem sygnał "Ciągły",a gdy ktoś do mnie dzwoni nadal jest sygnał "rosnący"...Dopiero po kilku sekundach ustawia się maksymalna głośność.Jest to bardzo irytujące,gdyż nie słychać przychodzącego smsa... Ten typ już tak ma i to wina softu czy można jakoś temu zaradzić?? Drugą sprawą są smsy... Jak wciskam "nowa wiadomość sms" to na edytorze pokazuje mi się aż 1000znaków zamiast 160.Zmieniłem ustawienie "obsługa znaków" na uproszczoną,ale dalej to samo... Proszę o pomoc i opinie o w/w telefonie. Pozdrawiam
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Nokia 2610-problem |
zmień soft. może się uda. wortel lub samemu kup kabelki na allegro bo raczej nie sądzę żebyś nei wiedział czym jest MMS(1000znaków). pewnie fonikowi coś odwaliło i uruchamia edytor mms dla smsów :) bywa. a co do dźwieków u mnie podobnie bywało. pomagał restart telefonu.
|
|
"Ciągły" nie oznacza sygnału o jednakowym poziomie głośności, a raczej rodzaj dzwonka. Musisz poszukać opcji o nazwie podobnej do "melodia narastająca". Ale w Nokiach wszystko jest dziwnie :)
|
|
nokia jest najprostszym tel jesli dla ciebie jest dziwna to musisz stacjonarny w p[lecak schowac kolega wyzej dobrze mowi pewnie flash rabnal
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |