wtorek, 08 lipca 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Nokia 2610-problem

Witam!
Jest ktoś na forum kto posiada w/w telefon i mógłby mi pomóc?Mianowicie chodzi o dźwięk dzwonka.W ustawieniach ustawiłem sygnał "Ciągły",a gdy ktoś do mnie dzwoni nadal jest sygnał "rosnący"...Dopiero po kilku sekundach ustawia się maksymalna głośność.Jest to bardzo irytujące,gdyż nie słychać przychodzącego smsa... Ten typ już tak ma i to wina softu czy można jakoś temu zaradzić??
Drugą sprawą są smsy... Jak wciskam "nowa wiadomość sms" to na edytorze pokazuje mi się aż 1000znaków zamiast 160.Zmieniłem ustawienie "obsługa znaków" na uproszczoną,ale dalej to samo...
Proszę o pomoc i opinie o w/w telefonie.
Pozdrawiam

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Nokia 2610-problem

zmień soft. może się uda. wortel lub samemu kup kabelki na allegro
bo raczej nie sądzę żebyś nei wiedział czym jest MMS(1000znaków). pewnie fonikowi coś odwaliło i uruchamia edytor mms dla smsów :) bywa. a co do dźwieków u mnie podobnie bywało. pomagał restart telefonu.

"Ciągły" nie oznacza sygnału o jednakowym poziomie głośności, a raczej rodzaj dzwonka. Musisz poszukać opcji o nazwie podobnej do "melodia narastająca". Ale w Nokiach wszystko jest dziwnie :)

nokia jest najprostszym tel jesli dla ciebie jest dziwna to musisz stacjonarny w p[lecak schowac kolega wyzej dobrze mowi pewnie flash rabnal

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

usługi
Wycinka drzew, pielęgnacja drzew trudnych. Podnośnik koszowy, technika alpinistyczna, wynajem podnośnika, prace instalacyjne i remontowe na wysokości. Frezowanie pni drzew do 30 cm poniżej poziomu gruntu. Usługi rębakiem do gałęzi. Faktura.
tel. 698727998
rolnictwo
Do skoszenia 2 ha łąki.
tel. 517981200
nieruchomości
Do wynajęcia garaże dla mechanika, zmieszczą się TIR-y.
tel. 517981200
Więcej ogłoszeń

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org