poniedziałek, 02 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Obchody - Nowogród

Proszę napiszcie co o " tym " święcie podlasia, bo umieram z ciekawości.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Obchody - Nowogród

Fajnie było,bo górale z Nowego Targu Podlaskiego przywieżli oscypki,
panowie z północno-podlaskiego Klubu Płetwonurków w Gdańsku sprzedawali wodę święconą Strong pędzoną na śledziu bałtyckim,a do tańca skocznie przygrywała i jodłowała tyrolska kapela z Podlasia Wysokiego w Alpach Szwajcarskich.Tylko wielki książę litewski i król polski Aleksander nie dojechał żeby osobiście odznaczyć pomysłodawcę tego święta, bo jego koń nogę złamał podczas łączenia państwa podlaskiego i litewskiego węzłem unii personalnej.Więcej takich imprez. A już za rok 496 rocznica na Green Point. Zapraszam

bobas nie warto umierać, nie warto tez opowiadać

_73_

Powinni kogoś rozliczyć z wyrzucenia naszych pieniędzy w błoto. To jest skandal. Jakie województwo takie jego władze i vice versa. Dziwi mnie Pan Dzieżgowski , którego uważałem za rozsądnego człowieka , ale się chyba sprzedał , wiadomo komu.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org